Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

BEŞERİ/SOSYAL BİLİMLER

NİTEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ - Qualitative Research: A Guide to Design and Implementation Daha büyük görüntüle

NİTEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ - Qualitative Research: A Guide to Design and Implementation

9786051332505

Nobel Akademik Yayıncılık

Tükendi

175,00 TL

148,75 TL

-15%


KDV Hariç: 148,75 TL

Son çeyrek yüzyılda, nitel araştırma yöntemlerini konu edinen birçok makale ve kitap yazılmıştır. Bir başka ifadeyle -güncel bir paradigma olarak- nitel araştırma akademik çevrelerde giderek önem kazanmaya başlamıştır. Yeniden gözden geçirilmiş ve yayıma hazırlanan bu klâsik kitap; nitel araştırmaların desenlenmesi, verilerin toplaması, analiz edilmesi ve raporlanması hususunda başta akademisyenler olmak üzere bütün araştırmacılar için bilgiler veren bir başucu kaynağı niteliğindedir. Diğer yandan nitel araştırma paradigmasının teorik ve felsefî temelleriyle ilgili okuyucuya farklı bakış açıları kazandırması bakımından dikkate değer bir çalışmadır. 
Özetle, bu kitapta, nitel araştırma hakkında aradığınız her şeyi öz ve anlaşılır bir şekilde bulabilirsiniz. Ayrıca, bu eser, yüksek lisans, doktora tez çalışmaları yapan öğrenciler ile araştırma projeleri hazırlayanlar için bir rehber niteliği taşımaktadır.

ISBN9786051332505
Basım YılıKasım, 2018
Basım Sayısı3. Baskıdan Çeviri
Sayfa Sayısı308
Yazar(lar)Sharan B. MERRIAM, JOSSEY, BASS
Çeviren(ler)Selahattin TURAN, Fatma KOÇAK CANBAZ, Muhammed ÖZ, Engin KARADAĞ, Derya YILMAZ, Hamit ÖZEN, Mikail YALÇIN, Sabiha İŞÇİ, Özge ÖZTEKİN, Erkan DİNÇ, Sedat YÜKSEL
Editör(ler)Selahattin TURAN
Ebat "cm"16x23,5

Yorum Yaz

NİTEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ - Qualitative Research: A Guide to Design and Implementation

NİTEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ - Qualitative Research: A Guide to Design and Implementation

Yorum Yaz