Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Anesteziyoloji ve Ağrı

Kardiyo-Obstetrik Anestezi Daha büyük görüntüle

Kardiyo-Obstetrik Anestezi

9786257496971

Akademisyen Kitabevi

450,00 TL

360,00 TL

-20%


KDV Hariç: 360,00 TL

Kardiyovasküler hastalıklar gelişmiş ülkelerde maternal morbidite ve mortalitenin obstetrik olmayan en önde gelen nedenidir. Kardiyak hastalığa sahip gebe sezaryenlerinin anestezi pratiğinde karşımıza çıkması artık pek sürpriz sayılmayıp her geçen gün bu karşılaşma sayılarının artması da beklenmelidir. Bu çok yüksek risk grubundaki hastalarda özellikle sezaryen anestezi yönetimi açısından standartlaştırılmış bir yaklaşıma büyük ihtiyaç vardır. Kardiyak hastalığı olan gebelerin koordineli ve multidisipliner bakımı başarılı sonuçlara neden olabilir. Bu yaklaşımlar ile ilgili son yıllarda literatürde değerli bilgiler elde edilmekte ancak ülkemizde bu yaklaşımlar ile ilgili Türkçe kaynak bulmak pek mümkün olmamaktadır. Kitabımız, kardiyak hastalığa sahip gebelerin sezaryen anestezisi hakkında pratik bir kılavuz olarak tasarlanmış Türkçe kaynaktır.

Elinizdeki bu kitap kendi alanında bir ilk olup kardiyak hastalığa sahip gebelerde sezaryen anestezi yönetimini içeren farklı konuları ele alan pek çok yazarın deneyimleri ve emekleriyle yazılmış ilk özgün kitap niteliğine sahiptir. Bu özellikleri ile mesleğe yeni başlayan anestezi uzmanları için kardiyo-obstetrik anestezi konusunda son ve güncel bilgileri aktaran pratik bir rehber kitap özelliğini taşımaktadır. Kitabımız sadece anestezi uzmanları için değil, kadın doğum uzmanları, kardiyologlar, yoğunbakım uzmanları, algoloji uzmanları ile hemşirelerden oluşan gebe kalp hastasına bakan tüm sağlık profesyonellerine hitap etmektedir.

ISBN9786257496971
Basım Yılı2021
Sayfa Sayısı270
Kitap DiliTürkçe
Editör(ler)Mahmut Alp KARAHAN

Yorum Yaz

Kardiyo-Obstetrik Anestezi

Kardiyo-Obstetrik Anestezi

Yorum Yaz