Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Anatomi

ANATOMİ Laboratuvar ve Çalışma Rehberi Daha büyük görüntüle

ANATOMİ Laboratuvar ve Çalışma Rehberi

9786057607249

İstanbul Tıp Kitabevleri

252,00 TL


KDV Hariç: 252,00 TL

Esas itibarıyla sistematik temele dayalı olarak hazırlamış olduğumuz bu kitap özellikle kasların ve iç organların anlatıldığı bölümlerde bölgede yer alan damar ve sinir yapılarının da tarif edilmesi nedeniyle hem sistematik hem de bölgesel anatomi olma özelliklerini taşımaktadır. 

 

Kitaptaki alt bölümler Anatomi anlatım mantığına uygun olarak kurgulanmıştır. Her bir uygulamada üç istasyon olacak şekilde tanzim edilmiş bir içerik bulunmaktadır.

 

Öğrenilmesi gereken her terim, yapı veya tanımın satır başlarına kontrol işareti koyabilecek kutucuklar kullanılmak suretiyle öğrenilmesi ya da farkına varılması garanti altına alınmıştır.

 

Ayrıca, her laboratuvar konusunun sonunda gözden geçirme soruları eklemiştir.  Bu sorular tıpta uzmanlık sınavı sorularından yararlanılarak yeniden tanzim edilmiştir.

ISBN9786057607249
Basım Yılı2019
Sayfa Sayısı387
Yazar(lar)Bünyamin Şahin, Mert Nahir

Yorum Yaz

ANATOMİ Laboratuvar ve Çalışma Rehberi

ANATOMİ Laboratuvar ve Çalışma Rehberi

Yorum Yaz