Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Veteriner Hekimlik

Veteriner Anatomi Konu Anlatımı ve Atlas Daha büyük görüntüle

Veteriner Anatomi Konu Anlatımı ve Atlas

9789722776869

Güneş Tıp Kitabevi

1 200,00 TL


KDV Hariç: 1 200,00 TL

VETERİNER ANATOMİ KONU ANLATIMI ve ATLAS Dördüncü baskı, 2017 Türkçe (Dyce, Sack, Wensing)

Tüm zamanların en çok satan anatomi atlas ve konu kitabı ilk kez 2017 baskı olarak Türkçe!
Atlastan da öte, bu önemli eser,
 veteriner anatominin tam olarak anlaşılması için vazgeçilmezdir!
Derslikteki diseksiyondan uygulamadaki muayene ve tedaviye kadar her şey için hazırlanın!
Veteriner hekimliği başarılı olarak uygulayabilmek için ihtiyacınız olan özel ve temel anatomi içeriğiyle bu kıymetli eser, köpeği esas alan memeli yapısı incelemesinin yanı sıra, kedi, köpek, geviş getiren, domuz ve kanatlı anatomisine ilişkin tartışmaları kapsamaktadır. 

Kitap toplam altı kısımdan oluşmaktadır. 
    

  • Kısım I, ergin köpeği baz alınarak memeli yapısı hakkında genel bilgiler vermektedir.
  • II- VI. Kısımlarda, belirli türlerin regional anatomisi sunulmaktadır.
  • Bölümler, anatomik bölgelere göre düzenlenmiş olup her bölüm, ilgili bölgede yer alan yapıların işlevlerini tanımlayan kavramsal bir genel bakış sunar.

Tüm ana türlere ilişkin anatomi bilginizi bu faydalı olanaklarla klinik uygulamaya aktarın:
YENİ! Tamamı renkli, yüksek çözünürlükte çizimler ve disseksiyon fotoğrafları, anatomik konseptleri fiziksel muayene ile tıbbı/cerrahi prosedürlere aktarmanıza yardımcı olur.
Tüm ana türlerin anatomisine odaklanması, bu eseri kariyeriniz boyunca yararlanacağınız değerli bir başvuru kaynağı haline getirmektedir.

Genel Özellikler:

  • Eski siyah-beyaz çizimlerin çoğu yenilenmiş olarak sunulduğu gibi; bir kısmının yerine de çizimde örnek alınan numunelerin fotoğrafları getirildi. 
  • Daha önce bulunmaları gereken yerden farklı yerlere konulmak durumunda kalan fotoğrafların çoğu, olmaları gerektiği yerlere taşınırken, bir diğer grup fotoğraf ya da resim de daha uygunları ile desteklendi ya da yerlerine daha iyileri konuldu.
  • Metin, öğrenciler tarafından dile getirilen taleplerin olabildiğince yerine getirilmesi ve içeriğin, uygulamanın değişen ihtiyaçlarına uyarlanması gibi birbiriyle bağdaştırılması her zaman çok kolay olmayan iki amaç çerçevesinde revize edildi.
  • At, kanatlı anatomisi ve özellikle ev hayvanlarına ilişkin bölümlere yeni materyaller eklendi. 
  • Güncellemelerin yerindeliğinden emin olabilmek amacıyla, özel çalışma alanlarında uzmanlardan, ilgili kısımların gözden geçirilmesi ve tarafımıza tavsiyelerde bulunulması şeklinde yardımlar alındı.
  • Doğaüstü yetenekleri ile illüstratörler pek çok çizimi adeta dönüşümden geçirdi ve eski-yeni pek çok metin ve şekli, mucizevi biçimde bir araya getirmeye katkı sağladı
ISBN9789722776869
Basım Yılı2017
Sayfa Sayısı816
Yazar(lar)K.M. Dyce, W. O. Sack, C. J. G. Wensing
Çeviri EditörüProf. Dr. Merih Hazıroğlu, Prof. Dr. Ahmet Çakır

Yorum Yaz

Veteriner Anatomi Konu Anlatımı ve Atlas

Veteriner Anatomi Konu Anlatımı ve Atlas

Yorum Yaz