Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Zıraat

Yapay Sulakalanlarda Atıksu Arıtımı Daha büyük görüntüle

Yapay Sulakalanlarda Atıksu Arıtımı

9786053970118

Adana Nobel Kitabevi

180,00 TL

144,00 TL

-20%


KDV Hariç: 144,00 TL

Doç.Dr.Zeynep ZAİMOĞLU Su kaynaklarının sürdürülebilir kullanımı dünyada gittikçe artan bir öneme sahiptir. Bu nedenle atıksuların yeniden kullanımını sağlayacak yöntemler günümüzde etkin bir biçimde kullanılmaya başlanmıştır.Bu yöntemler içerisinde yapay sulakalanlar hem ileri arıtma tekniği olarak hem de atıksuyun bitki gelişiminde kullanılması yolu ile doğaya faydası anlamında gelişmiş ülkelerin kullandığı bir yöntem olup,ülkemizde uygulama adına çok kısa bir geçmişe sahiptir.

ISBN9786053970118
Basım Yılı2010
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı185
Kitap DiliTÜRKÇE
Yazar(lar)ZEYNEP ZAİMOĞLU

Yorum Yaz

Yapay Sulakalanlarda Atıksu Arıtımı

Yapay Sulakalanlarda Atıksu Arıtımı

Doç.Dr.Zeynep ZAİMOĞLU Su kaynaklarının sürdürülebilir kullanımı dünyada gittikçe artan bir öneme sahiptir. Bu nedenle atıksuların yeniden kullanımını sağlayacak yöntemler günümüzde etkin bir biçimde kullanılmaya başlanmıştır.Bu yöntemler içerisinde yapay sulakalanlar hem ileri arıtma tekniği olarak hem de atıksuyun bitki gelişiminde kullanılması yo

Yorum Yaz