Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

MÜHENDİSLİK - TEKNİK

Malzeme Bilgisi Daha büyük görüntüle

Malzeme Bilgisi

9786053970774

Adana Nobel Kitabevi

125,00 TL

100,00 TL

-20%


KDV Hariç: 100,00 TL

Prof.Dr.Mehmet Tunç ÖZCAN Malzeme bilimi çok kapsamlı bir ve bir o kadarda karmaşıktır. Malzeme biliminin günümüzde ulaştığı noktada artık genel bir malzeme uzmanlığından bahsetmek olanaksızdır. Artık farklı özellikteki malzemelerin uzmanlıkları vardır. Malzeme seçmek çok kapsamlı ve zor bir iştir.Bir yanıyla kimya,bir yanıyla mekanik,bir yanıyla da ekonomi bilimi malzeme seçiminde rol oynar.Ancak bu tür kapsamlı malzeme seçimleri bir ekip tarafından ve çok büyük boyutlu üretimler için yapılır.

ISBN9786053970774
Basım Yılı2010
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı109
Kitap DiliTÜRKÇE
Yazar(lar)MEHMET TUNÇ ÖZCAN

Yorum Yaz

Malzeme Bilgisi

Malzeme Bilgisi

Prof.Dr.Mehmet Tunç ÖZCAN Malzeme bilimi çok kapsamlı bir ve bir o kadarda karmaşıktır. Malzeme biliminin günümüzde ulaştığı noktada artık genel bir malzeme uzmanlığından bahsetmek olanaksızdır. Artık farklı özellikteki malzemelerin uzmanlıkları vardır. Malzeme seçmek çok kapsamlı ve zor bir iştir.Bir yanıyla kimya,bir yanıyla mekanik,bir yanıyla da eko

Yorum Yaz