Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Veteriner Hekimlik

Veteriner Anatomi Daha büyük görüntüle

Veteriner Anatomi

9786054484249

Ezgi Kitabevi

Tükendi

350,00 TL

280,00 TL

-20%


KDV Hariç: 280,00 TL

Veteriner Anatomi

Hareket Sistemi ve İç Organlar

Anatomi öğretiminde her şeyin kitap olmadığı gerçeğine karşın kitabın da payı olduğunu düşünmekteyiz. Bu düşüncemizi daha evvle yayımlamış olduğumuz “Veteriner Anatomi 1 - Hareket Sistemi“ ve “Veteriner Anatomi 2 - İç Organlar“ isimli kitaplarımızın ardından bunların bir araya getirilmesinden oluşan “Veteriner Anatomi“ isimli kitabımızın mevcudunun kısa sürede tükenmesi de desteklemektedir.

Bu nedenle kitabımızı bir daha düzeltilmiş 3. Baskı olarak yayımlamaya karar verdik. Kitap resimlerinden konu başlıklarına kadar daha önceki baskıların genel özelliklerini yansıtmakla birlikte gerek önceki baskılarda yapılan yazım yanlışlarından arındırılarak ve gerekse 2005 Nomina Anatomica’sında kabul edilen terminoloji ve genel kavramlar çerçevesinde yeniden gözden geçirilerek yenilenmiştir. . 

ISBN9786054484249
Basım Yılı2014
Sayfa Sayısı352
Yazar(lar)Ali Bahadır, Hüseyin Yıldız

Yorum Yaz

Veteriner Anatomi

Veteriner Anatomi

Yorum Yaz