Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Veteriner Hekimlik

İlaç ve Zehir Laboratuvar Uygulama Kitabı Daha büyük görüntüle

İlaç ve Zehir Laboratuvar Uygulama Kitabı

9786052584170

Akademisyen Kitabevi

1 000,00 TL

800,00 TL

-20%


KDV Hariç: 800,00 TL

‘İlaç ve Zehir Laboratuvar Uygulama Kitabı’, laboratuvara giriş, güvenlik, hazırlık, numunelerin işlenmesi, deneysel farmakoloji, farmakodinami, farmakokinetik, galenik farmasi ve analizler vb. gibi çok sayıda temel bölümü kapsamaktadır. Bölümler, mümkün olduğu ölçüde veteriner farmakoloji ve toksikoloji anabilim dalında okutulan konulara göre sınıflandırılmış ve birbirini takip edecek şekilde sıralanmıştır.

 

Kitap, farmakoloji ve toksikoloji alanında öğrenim gören ya da çalışan kişilerin ihtiyaç duyabileceği temel konuların anlaşılması, bunların gösterilmesi, araştırılması ve çeşitli alanlara uygulanmasına imkan tanıyan çok sayıda uygulama bilgilerini ihtiva etmektedir. Bazı uygulamalar, ders programları ve laboratuvar şartları göz önüne alınarak seçilip, lisans öğrencilerinin eğitiminde değerlendirilebilir. Kitapta yer alan uygulama bilgilerinin, lisans öğrencilerinin yanında bu alanda yüksek lisans ve doktora yapanlar açısından da faydalı olacağı düşünülmektedir.

ISBN9786052584170
Basım Yılı2019
Sayfa Sayısı676
Yazar(lar)Abdullah DOĞAN
Ebat "cm"1. Hamur 70 gr, 19,5 x 27,5
BISACMED089000

Yorum Yaz

İlaç ve Zehir Laboratuvar Uygulama Kitabı

İlaç ve Zehir Laboratuvar Uygulama Kitabı

Yorum Yaz