Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Türkçe Tıp Kitapları

Porselen Laminat Venerler Daha büyük görüntüle

Porselen Laminat Venerler

9789759260835

Quintessence Yayıncılık

Tükendi

450,00 TL


KDV Hariç: 450,00 TL

Bir gülüş kişinin ruhunu yansıtır. Dudaklar ve yüz ile uyum içerisindeki ışıltılı bir gülüş, kişinin karakter güzelliğini taçlandırır. Her gülüş sahibine özel olduğundan, en güzel gülüş kişinin yüzü ve karakter özelliklerine mükemmel derecede doğal gözükecek kadar uyumlu olanıdır. Günümüzde Estetik dişhekimliğinde bilimsel yaklaşım esastır. Her estetik vaka, ileri düzeyde teknoloji, tekniklerin kombinasyonunun geliştirilmesi, beceri, son olarak da estetik dişhekiminin kendi kişisel yorumu ile ortaya çıkan bir sanat eseridir. Dişhekiminin sezgileri, yeteneği, sanatsal dehası ve hastasının özel isteklerini dinleme becerisi, her hastanın yüz ve kişilik özelliklerine uygun bir gülüş yaratabilmesine yardımcıdır. Eğer böyle olmasaydı, bütün gülüşler bir örnek olarak üretilmiş birer prototip olurlardı. 

Sizlere "kanıta dayalı dişhekimliği" üzerine bir kitap sunabilmek için yüzlerce bilimsel referans kullanılmıştır. Bu kitabı okuduktan sonra, birçok kapsamlı vaka ile karşılaşmış ve porselen laminat vener uygulamalarının tüm detayları ile ilgili önemli ve değerli bilgiler edinmiş olacaksınız.

ISBN9789759260835
Basım Yılı2004
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı517
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)Galip Gürel

Yorum Yaz

Porselen Laminat Venerler

Porselen Laminat Venerler

Yorum Yaz