Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Türkçe Tıp Kitapları

5 Dakika Acil Tıp Rehberi "Rosen" Daha büyük görüntüle

5 Dakika Acil Tıp Rehberi "Rosen"

9786059615020

Dünya Tıp Kitabevi

Tükendi

324,00 TL


KDV Hariç: 324,00 TL

Acil bakım dünyasında kaybedilecek zaman yoktur. Acil bakıda mevcut olan en öz ve yeterli bu kılavuzla kendinizi silahlandırın—ve en iyi kararlarınızı hızlı alın.

600’den fazla klinik problem hakkında temel bilgiler içeren bu kitap, acil serviste tanı ve tedavide tam ve kusursuz bir kılavuz sağlamak için kendilerini adamış ünlü klinisyenler tarafından yazılmış ve düzenlenmiştir. Acil bakım kapsamında cesur olan bu güçlü kitap; okuması kolay sunumu, meslekte kaçınılmaz olduğunu kanıtlamış iyi oluşturulmuş konuları ile büyük miktardaki bilgiyi tek bir tamamlanmış referansta birleştirir.

Popüler 5-Dakika serilerine ek olarak yeni güncellenmiş olan bu içerik, öğrenciler ve asistanlardan hemşirelere ve acil servis personeline, yeni başlayanlar için olduğu kadar tecrübeli klinisyenler için de kusursuzdur.

Özellikler:

Yeni konular: Akut Koroner Sendrom, Banyo Tuzları ile Zehirlenme, Koagülasyon Bozukluğunu Geri Çevirme, Yaşlılarda Travma, Lökositoz, Periyodik Paralizi, Polinöropati, Retro Orbital Hematom, Serotonin Sendromu, Uvulit, Kusma (Siklik) ve daha niceleri
Maksimum okunabilirlik için 2 sayfalık format
ICD-9 ve ICD-10 kodları dahil
Hastane öncesinden taburculuk sonrası dönemini içeren geniş tanı aralığı

ISBN9786059615020
Basım Yılı2016
Sayfa Sayısı1258
Kitap DiliTürkçe
Çeviri EditörüAhmet Demircan Erkan Göksu Özlem Köksal Bülent Erbil Fatma Sarı Doğan Deniz Kılıç
Editör(ler)Jeffrey J. Schaider Roger M. Barkin Stephen R. Hayden Richard E. Wolfe Adam Z. Barkin Philip Shayne Peter Rosen

Yorum Yaz

5 Dakika Acil Tıp Rehberi "Rosen"

5 Dakika Acil Tıp Rehberi "Rosen"

Yorum Yaz