Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Diş Hekimliği Kitapları

DENTAL ALETLERİN EL KİTABI Daha büyük görüntüle

Dental Aletlerin El Kitabı

9786058639287

Medya Yayın Grubu

Tükendi

150,00 TL

120,00 TL

-20%


KDV Hariç: 120,00 TL

Diş hekimliği mesleği guranteed bad credit home equity loans geliştikçe, gelişmekte olan tekniklerle uyumlu olacak ek malzeme ihtiyacı da artmaktadır. “uygulamalı” pratik deneyim diş hekimliği mesleğindeki her kez için elzemdir, ancak bunun günlük deneyimlerimizi geliştirmek için yazılı bilgilerle desteklenmesi gereklidir.

 Bu resimli el kitabı diş hekimliği dalında okumakta olan öğrenciler için yazılmıştır. Çalışma için yardımcı kitap olarak kullanılabileceği gibi başvuru kaynağı olarak muayene odasında da bulundurulabilir. Bu kitap ders kitapları, ders notları ve benzeri diğer öğrenme yöntemlerini bütünlemesi amacıyla hazırlanmıştır. Tek başına derin bir kaynak kitap olması amacıyla hazırlanmamıştır.

Pek çok diş hekimliği aleti bir birine benzediğinden ve öğrenci için kafa karışıklığına yol açabildiğinden, “yanıltıcı arkadaş” alt bölümleri söz konusu alete benzeyebilecek aletlerin ayırt edilebilmesi amacıyla hazırlanmıştır. Bu kitap tüm diş hekimliği aletlerinin tamamını içerecek şekilde hazırlanmamış olmakla birlikte, her disipline ait örnekleri içermektedir. Pek çok diş hekimliği aleti birden çok işleve sahip olduğundan ve farklı isimlerle anılabileceği için, mümkün olan durumlarda, bunlar aletin adının yanında belirtilmiştir. Pek çok işlem için gerekli tam alet setleri bölümlerin sonunda belirtilmiştir. Diş hekimliği çalışanının hekimin tercihlerine göre bu listelerde değişiklik yapması gerekebilir.

Her bölüm diş hekimliğinin bir disiplinine veya dalına atfedilmiştir. Bazı aletler birkaç bölümde görülebilir, bu durum ilgili bölümün alet-seti alt-bölümlerinde belirtilmiştir. Enfeksiyon kontrolü diş hekimliği kliniğinde vazgeçilemez bir gereksinimdir. Bu sebeple bu alana tek başına bir bölüm ayrılmıştır. Bu bölüm, diş hekimliği alanında çalışan bireylerin aklında birinci önceliği taşıması gereken, cash for loans sağlık ve güvenlikle ilgili prensipleri aktarmayı hedeflemektedir.

 Bölüm Başlıkları;

 Bölüm 1: Dental cerrahide enfeksiyon kontrolü

 Bölüm 2: Dental radyoloji

 Bölüm 3: Nem kontrolünde kullanılan alet ve malzemeler

 Bölüm 4: Temel aletler

 Bölüm 5: Lokal anestezi

 Bölüm 6: Rubber dam yerleştirilmesinde kullanılan aletler

 Bölüm 7: Başlıklar, Frezler ve Döner aletler

 Bölüm 8: Temel restoratif işlemlerde kullanılan aletler

 Bölüm 9: Matris bantları ve matris tutucular

 Bölüm 10: Enodontik tedavide kullanılan aletler

 Bölüm 11: Elevatörler

 Bölüm 12: Davyeler

 Bölüm 13: Cerrahi aletler

 Bölüm 14: Ölçüm aletleri

 Bölüm 15: Ölçü gereçleri

 Bölüm 16: Ortodontik aletler

 Bölüm 17: Periodontal işlemlerde kullanılan aletler

 Bölüm 18: Hareketli ve sabit protetik tedavide kullanılan aletler

 Kitabın Türkçe Adı: Dental Aletlerin El Kitabı

Yazar: Carmen Scheller-Sheridan

Türkçe Çeviri Editörü:Dr.Dt. Buket Han

295 Sayfa, Kuşe kağıt, Renkli baskı, Sert kapak, 432 resim ve şekil

ISBN9786058639287
Sayfa Sayısı295 Sayfa, Kuşe kağıt, Renkli baskı, Sert kapak, 432 resim ve şekil
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)Carmen Scheller-Sheridan
Çeviri EditörüDr.Dt. Buket Han

Yorum Yaz

Dental Aletlerin El Kitabı

Dental Aletlerin El Kitabı

Yorum Yaz