Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Histoloji ve Embriyoloji

BRS EMBRİYOLOJİ Daha büyük görüntüle

BRS Emriyoloji

9786054949427

İstanbul Tıp Kitabevleri

Tükendi

630,00 TL


KDV Hariç: 630,00 TL

BRS Embriyoloji kitabının altıncı baskısı, USMLE 1. Basamak sınav hazırlığında kullanılan ve tekrar gözden geçirilen bir kitaptır. Birçok tıp fakültesi öğrencisinden gelen öneri ve görüşler esas alınarak, yapılan düzenlemeleride içermektedir. Bu öneri ve görüşleri bu kitabın kalitesini artırmak amacı ile çok fazla önemsedim.

BRS Embriyoloji kitabının hedefi geleceğin doktorlarının embriyolojinin önemli klinik konularını doğru bir şekilde gözden geçirilebilmesini sağlamasıdır. İlave olarak şekiller ve renklerle de geliştirdik. Bu bağlamda, takip edebileceğiniz renkli düzenlemeler kullandım. Ektoderm/nöroektoderm ve türevleri mavi renkte, nöral krest hücreleri ve türevleri mor renkte, birçok mezodermal yapının dahil olduğu kısımlar için (örn.üreme sistemi) açık kırmızı ve koyu kırmızı renkleri kullandım. Endoderm ve türevleri ise sarı ile gösterilmiştir.

 

ISBN9786054949427
Basım Yılı2016
Basım Sayısı6
Sayfa Sayısı310
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)Ronald W. Dudek
Çeviri EditörüProf. Dr. Tülay İrez, Prof. Dr. Melike Erkan

Yorum Yaz

BRS Emriyoloji

BRS Emriyoloji

Yorum Yaz