Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Türkçe Tıp Kitapları

PROGESTERON Daha büyük görüntüle

PROGESTERON

9786054477128

Modern Tıp Kitabevi

95,00 TL


KDV Hariç: 95,00 TL

Keşfedilmelerinden sonra Kadın Hastalıkları ve Doğum için çok önemli bir yer tutan hormonlar arasında en önemlisi östrojen olarak görülmekle beraber aslında tek başına salgılandığında ya da kullanıldığında çok sayıda yan etkinin ortaya çıktığı, fertilitenin mümkün olmadığı bilinmektedir.
Progesteron hormonunun varlığı fertilite, gebeliğin devamı, endometrial kanserin önlenmesi (veya tedavi alternatifi), adet düzensizlikleri ve başka konularda en gerekli hormon olarak bilinmekte ve ilgili dal uzmanlarının en sık reçete ettikleri hormon olma özelligini taşımaktadır. Çok sayıdaki endikasyonda, farklı tedavi uygulamaları ile sık olarak reçete edilen bu hormonun bilimsel zeminde değerlendirilmesi amacıyla bu kitap yazıldı. İçinde eksikliklerin olduğunun, kitabın hazırlanması döneminde yeni çıkan bilgilerin ve araştırmaların dahil edilemediğinin bilincindeyiz. Ancak yine de bir eksikliği kapatacağını ümit ediyoruz.
Uzmanlar ve uzmanlık eğitimi alan hekimlerimize faydalı olmasını bütün bölüm yazarı meslekdaşlarım adına temenni ediyorum.

ISBN9786054477128
Basım Yılı2016
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı318
Kitap DiliTürkçe
Editör(ler)Prof. Dr. Ayşe Filiz Yavuz

Yorum Yaz

PROGESTERON

PROGESTERON

Yorum Yaz