Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Psikiyatri

STAHL'IN PSİKİYATRİDE KENDİNİ DEĞERLENDİRME TESTİ Daha büyük görüntüle

Stahlın Psikiyatride Kendini Değerlendirme Testi

9786054949663

İstanbul Tıp Kitabevleri

Tükendi

180,00 TL


KDV Hariç: 180,00 TL

Profesör Stephen M. Stahl Nöropsikofarmakoloji alanında çalışanların çok iyi tanıdığı bir isim. Alana sunduğu eserler ülkemizde de nörobilim, nöroloji, psikiyatri, farmakoloji ve klinik psikoloji alanında çalışanlar için nöropsikiyatrik hastalıkların farmakoterapisi çerçevesinde çok değerli bilimsel referansları oluşturuyor.

Stahl’ın Psikiyatride Kendini Değerlendirme Testi başlığı ile Türkçeye çevirdiğimiz bu eser, hem güncel nöropsikofarmakolojinin hızlı bir tekrarına, hem de ilgilinin kendini sınamasına yardımcı oluyor. Kitap önemli bilgileri temel nörobilimin yanı sıra tüm nöropsikiyatrik hastaları kapsayacak şekilde çoktan seçmeli test soruları aracılığı ile veriyor. Bu okuyucuya pratik olduğu kadar, oldukça etkili ve kalıcı bir öğrenme olanağı sunuyor.

Çevirinin nöropsikofarmakoloji veya nöropsikiyatrik hastalıkların farmakoterapisi ile ilgilenenler için eğlenceli ve etkili bir kaynak olacağına inanıyoruz. Kitabı okuyuculara yararlı olması ve gözümüzden kaçan bazı hataların hoş görülmesi dileği ile kullanımınıza sunuyoruz.

ISBN9786054949663
Basım Yılı2016
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı319
Kitap DiliTürkçe
Çeviri EditörüProf. Dr. Tayfun Uzbay Yrd. Doç. Dr. F. Duygu Kaya Yertutanol
Editör(ler)Stephen M. Stahl

Yorum Yaz

Stahlın Psikiyatride Kendini Değerlendirme Testi

Stahlın Psikiyatride Kendini Değerlendirme Testi

STAHL'IN PSİKİYATRİDE KENDİNİ DEĞERLENDİRME TESTİ

Yorum Yaz

Benzer Kitaplar