Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Türkçe Tıp Kitapları

NÖROLOJİDE KLİNİK LOKALİZASYONLAR - 2016 Daha büyük görüntüle

Nörolojide klinik lokalizasyonlar

9789752776197

Güneş Tıp Kitabevi

1 350,00 TL


KDV Hariç: 1 350,00 TL

Nörolojide Klinik Lokalizasyonlar

Dünya Nöroloji dernekleri ve otoritelerince her nöroloğun muhakkak sahip olması gereken eser olarak refere edilmiştir.
Klinik Nörolojide Lokalizasyonlar eserinin bu yeni baskısı yine, nörolojik hastalık sürecinde olan hastalara bakan ve nörolojik rahatsızlıkların nereden kaynaklandığı sorusu ile karşı karşıya olan, ilk müdahale noktasındaki klinik hekimlere yönelik yazılmıştır. Bu baskıda çok sayıda güncellenmiş bilgi, klinik vakaların ayırıcı tanıları ile ilgili bazı yeni grafikler ve nörolojik lokalizasyona yardımcı olacak bazı ileri görüntülerle birlikte otonom sinir sistemi lezyonlarının lokalizasyonu ile ilgili yeni bir bölüm yer almaktadır. Bu eser, nörolojik problemi olan hastalara daha doğru ve en az maliyetle tanı koyma noktasında klinisyenlere yardımcı olacaktır.

Bu bestseller eserde neler bulacaksınız

Elimizde yeni baskısı olan bu kitap, nörolojide klinik lokalizasyonları sistematik olarak ele alıp ayrıntılı bir şekilde gözden geçirmektedir.
Lokalizasyonun temel ilkelerinin irdelendiği girişten sonra; periferik sinir sistemi, spinal kord, kranial sinirler, beyin sapı, serebellum, orta ve önbeyin, bazal ganglionlar, bilinç bozuklukları ve yüksek kognitif fonksiyonların etkilen-mesiyle ortaya çıkan belirti ve bulguların anatomik, fizyolojik ve etiyolojileri içerecek şekilde sunulmuştur.
Ayrıca önceki baskılardan farklı olarak birçok güncellenmiş bilgi, klinik vakaların ayırıcı tanıları ile ilgili bazı yeni tablolar ve nörolojik lokalizasyona yardımcı olacak görüntülerle birlikte, ‘’Otonom Sinir Sistemi Lezyonlarının Lokalizasyonu’’ ile ilgili yeni bir bölüm de bu baskıda yer almaktadır.
Klinikte ortaya çıkan tabloya lokalizasyon temelinde doğrudan yaklaşım olanağı verdiği için kitabın klinik pratikte ve vakaya ilk yaklaşım noktasındaki hekimlere yönelik çok yararlı olacağı kanaatindeyiz.

ISBN9789752776197
Basım Yılı2016
Basım Sayısı6
Sayfa Sayısı672
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)Paul J. Brazis
Çeviri EditörüDoç. Dr. Remzi Yiğiter, Uzm. Dr. Mehmet Ali Elçi

Yorum Yaz

Nörolojide klinik lokalizasyonlar

Nörolojide klinik lokalizasyonlar

Yorum Yaz