Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Türkçe Tıp Kitapları

NÖROLOJİ CEP KİTABI ÖZET BİLGİLER VE GÜNCEL NOTLAR Daha büyük görüntüle

Nöroloji Cep Kitabı Özet Bilgiler ve Güncel Notlar

9789752776203

Güneş Tıp Kitabevi

Tükendi

160,00 TL


KDV Hariç: 160,00 TL

Bilinen en fazla satış rakamına ulaşan pratik nöroloji kaynağı ilk kez Türkçe Nörolojik olgularınız için hızlı, değerli ve anlaşılır bir referans olarak ünlenmiştir.

Günümüz tıbbı günbegün ilerleme göstermekte ve inanılmaz bir hızla bilgiler güncellenmekte veya yenilenmektedir. Bilgiye erişimin hızlı ve pratik olması pek çok açıdan yarar sağlar niteliktedir. Bu amaçla, Pocket Neurology’nin, pek çok genç hekimin bilgilerini güncellemesi, yenilemesi ve geliştirmesine katkı sağlayacak bir kılavuz olarak tasarlanmıştır.

Nörolojide çalışan pek çok stajyer hekim; pek çok tıp hekimi gibi, Dahiliye stajında intern hekimlik dönemlerinde Pocket Medicine kaynağına oldukça güvenmektedir. Ancak nörolojide stajyerliğin erken dönemlerine uygun, resmi kaynaklar dışında nispeten açık ve anlaşılır bir el kitabı bulunmamaktaydı; Pocket Neurology bu fikirle doğdu.

Bu kitapta, bölümler nöroloji stajyer hekimleri ve Massachussetes General Hospital, Brigham and Women’s Hospital, Children’s Hospital Boston ve Beth Israel Deaconess Medical Center’da çalışan nörologların ve asistanların işbirliği ile yazılmıştır. Bu kitabı nörolojik bulgu ve belirtiler, ayırıcı tanı, yaklaşım, tanı, tedavinin riskleri, faydaları ve prognoz gibi pek çok konuyu içerecek şekilde pratik bir yaklaşım ile hazırlandı. Uygun bilgiye en kısa sürede ulaşılabilmesini ve organize şekilde uygun bilgiyi sağlayacak bir kitap ortaya çıkarıldı

ISBN9789752776203
Basım Yılı2016
Sayfa Sayısı336
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)M. Brandon Westover
Çeviri EditörüDr. Devran SÜER

Yorum Yaz

Nöroloji Cep Kitabı Özet Bilgiler ve Güncel Notlar

Nöroloji Cep Kitabı Özet Bilgiler ve Güncel Notlar

NÖROLOJİ CEP KİTABI ÖZET BİLGİLER VE GÜNCEL NOTLAR

Yorum Yaz