Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Türkçe Tıp Kitapları

DR. AMİNO ASİT Daha büyük görüntüle

DR. AMİNO ASİT

9786054949656

İstanbul Tıp Kitabevleri

0,00 TL


KDV Hariç: 0,00 TL

Bu kitabı okuduğunuzda sağlığa ilişkin ne biliyorsanız bilin tam bir milat yaşayacağınızı; tekrarlanan bilgilerden arınmış konular bulacağınızı belirtmek isterim.

Bu kitapta canlıların yapı taşlarını oluşturan amino asitleri ve amino asitlerin yaşamın her anına nasıl etki ettiğini okuyacaksınız.

Günümüzde sağlığa ilişkin her türlü spekülatif bilgi derhal yayıldığı halde, saygın bilim merkezlerinin hastalık risklerini yıllar önceden haber veren ve önleyebilecek çözümler üreten çalışmalarını neden hiç duymadığınıza hayret edeceksiniz.

Bizler gerekli olup olmadığını bilmeden kutu kutu hap yutarken, gelişmiş dünya sağlığı korumanın, fiziksel ve mental performansı arttırmanın yolunu çoktandır keşfetmiş durumda.

Bu kitap AMİNO ASİT ANALİZİ ve AMİNO ASİT TEDAVİLERİ olmak üzere koruyucu tıpta devrim yaratacak nitelikte iki önemli kavramı sizlere anlatmaktadır.

Dr. Amino Asit’in içerdiği tüm bilgiler bilimsel kanıta dayalı olup referansları kapsamlı olarak bölüm sonlarında sunulmuştur.

ISBN9786054949656
Basım Yılı2017
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı210
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)Dr. Aydın Duygu

Yorum Yaz

DR. AMİNO ASİT

DR. AMİNO ASİT

DR. AMİNO ASİT

Yorum Yaz