Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Türkçe Tıp Kitapları

QUEENAN'S YÜKSEK RİSKLİ GEBELİĞİN YÖNETİMİ KANITA DAYALI YAKLAŞIM Daha büyük görüntüle

Queenan's Yüksek Riskli Gebeliğin yönetimi Kanıta Dayalı Yaklaşım

9786054477043

Modern Tıp Kitabevi

Tükendi

150,00 TL


KDV Hariç: 150,00 TL

Değişen demografi ve yükselen teknoloji, maternal-fetal tıbbı sürekli olarak etkilemektedir. Gebelikte ilerleyen maternal yaş ve artan ağırlık, yardımla üreme teknolojileri ile elde edilen gebelik oranlarındaki yükseliş ve sezaryen ile doğum oranlarının artışı komplike olmuş gebeliklerin insidansında artışa yol açmıştır. Gebelik boyunca maternal ve fetal sağlık durumunun izlem seçenekleri de artmış ve riskin daha erken saptanması ve yönetimi olanağı doğmuştur.
Maternal-fetal Tıp Uzmanının tüm gebelik boyunca devam etmesi gereken dikkat ve hassasiyeti önemini korumaktadır. Ancak sürekli değişim bu durumu giderek zorlaştırmaktadır. Queenan’s Yüksek Riskli Gebeliğin Yönetimi perinatal bakımın tüm spektrumunu kapsamaktadır. Fetal ve maternal sağlığın korunmasına yönelik zor ve karmaşık kararların alınması sürecinde size yol gösterici olacaktır.
Altıncı baskıda yer alan yeni başlıklar aşağıdaki konuları kapsamaktadır:
· Demir eksiklği anemisi
· Sıtma
· Engelli kadınlarda gebelik
· Plasenta akreta
· Doğum eyleminin indüksiyonu
· Operatif vaginal doğum
· Doğum eylemi ve doğumda hasta güvenliği


Konusunda uzman olan yazarların oluşturduğu yıldızlar topluluğu sunduğu kanıt, algoritmalar, olgu çalışmaları ve olası sonuçların değerlendirilmesi önerileri ile, Queenan’s Yüksek Riskli Gebeliğin Yönetimi’nin Maternal-fetal Tıp pratiğindeki seviyeyi belirlemeye devam ettiğinin kanıtıdır.

ISBN9786054477043
Basım Yılı2014
Basım Sayısı6
Sayfa Sayısı488
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)John T. Queenan, Catherine Y. Spong, Charles J. Lockwood
Çeviri EditörüProf.Dr. Rüşen AYTAÇ

Yorum Yaz

Queenan's Yüksek Riskli Gebeliğin yönetimi Kanıta Dayalı Yaklaşım

Queenan's Yüksek Riskli Gebeliğin yönetimi Kanıta Dayalı Yaklaşım

Yorum Yaz