Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

İlk ve Acil Yardım Teknikeri (Paramedik)

İLK YARDIM Daha büyük görüntüle

İLK YARDIM

9786054949595

İstanbul Tıp Kitabevleri

120,00 TL


KDV Hariç: 120,00 TL

İlkyardım artık çok daha bilinçli yapılmaya başladı. Yeni nesiller, yeni eğitimler ve hazırlanmış bir gençlik modern dünyanın ilkesi haline geldi. Peki, ülkemiz hazır mı? Ehliyet alan herkes bu kurslarda ilkyardım eğitimi de alıyor. Peki, bir kaza halinde gereken girişimleri yeterli düzeyde uyguluyorlar mı? Benim fikrim hayır asla!

 

Ehliyet sahibi vatandaşlarımızın %80’i belki de %90’ı ilkyardımdan bihaber. Mühendislerimizin hemen hepsi kocaman makineleri kurup çalıştırıp milyonlarca liralık üretimleri yapıyorlar ama bu makinelerin sebep olduğu bir kazada sudan çıkmış balık gibiler. Bu el kitabı bu yaraya bir nebze parmak basabilirse ben amacıma ulaşmış ve çok mutlu bir insan olacağım. İlkyardım konusunda yurdum insanı hala yetersiz. Bu konu da özellikle üniversitelerimize büyük bir görev düşüyor.

 

İnsanlarımızı daha donanımlı yetiştirmek, bizlerin boynunun borcudur. Mezun ettiğimiz mühendislerimiz koca makinelerin yarattığı tüm problemleri çözmeyi öğrendiği gibi gelişen iş kazasında da ilkyardımı öğrenip mezun olmamalılar. Yalnız mühendisler mi? Belki de tüm üniversite mezunları seçmeli derslerle ilkyardımı öğrenmeliler.

 

ISBN9786054949595
Basım Yılı2016
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı158
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)Dr. Engin Moral

Yorum Yaz

İLK YARDIM

İLK YARDIM

Yorum Yaz