Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Anesteziyoloji ve Ağrı

Klinik Anestezi Daha büyük görüntüle

Klinik Anestezi

9786059942744

Akademisyen Kitabevi

375,00 TL

300,00 TL

-20%


KDV Hariç: 300,00 TL

Klinik Anestezi

Ders notları 4. Baskı

Önceki baskıların gözden geçirilmesi

Klinik anestezi ders notları, anesteziyolojinin genel prensiplerini ve uygulamalarını okunması kolay ve kapsamlı bir şekilde sunmuştur. Anesteziyolojiye ilgi duyan öğrenciler ve tıp mensupları için çok iyi bir ilk basamak kitabı olarak tavsiye edilir.

Tıp öğrencileri, genç doktorlar, anestezi hemşireleri ve ilgili sağlık profesyonelleri için kusursuz. Klinik anestezi ders notları anestezinin modern prensiplerine ve klinik uygulamalarına titiz bir yaklaşımla giriş sağlamaktadır.

Tam renkli diyagramlar, resimler ve kutucuklar bilginini klinik pratiğe güvenli nakline izin vererek anestezi teorisinin kolay anlaşılmasını sağlar.

Bu dördüncü bası anestezideki yeni gelişmeleri yansıtacak şekilde yeniden gözden geçirilmiş ve güncellenmiştir. Çalışma ve gözden geçirme amacı ile geniş bir öz-değerlendirme imkânı ve her bölümün başında olan “ipucu notları eklentileri ile desteklenmiştir.

İster klinik pratik için isterse sınavlar için bilginizi geliştirmek ve tazelemek için klinik anestezi ders notları tüm tıp öğrencileri ve hastane doktorlarının klinik durumlara sistematik yaklaşımla bakmasını sağlayacaktır.

ISBN9786059942744
Basım Yılı2016
Basım Sayısı4
Sayfa Sayısı184
Kitap DiliTürkçe
Editör(ler)Carl Gwinnutt
BISACMED006000
DOIhttps://doi.org/10.37609/akya.480

Yorum Yaz

Klinik Anestezi

Klinik Anestezi

 

Yorum Yaz