Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Diş Hekimliği Kitapları

Diş Hekimliğinde Maddeler Bilgisi Daha büyük görüntüle

Diş Hekimliğinde Maddeler Bilgisi

9786055265212

Atlas Tıp Kitabevi

410,00 TL

328,00 TL

-20%


KDV Hariç: 328,00 TL

Diş Hekimliğinde Maddeler Bilgisi ikinci baskısı, oldukça popüler olan “bir bakışta (at a glance)” serilerinde yeni isimdir. Öz, kolay erişilebilir bir giriş ve revizyon desteği sağlamaktadır. Tanıdık., kullanımı kolay bir bakışta formatını takiben her konu anahtar olgularla beraber önemli bilgileri içeren anlaşılabilir şekille ile iki sayfalık yazılar olarak sunulmuştur.

İkinci baskı, ilk baskıdan 18 bölüm daha fazlası ile revize edilmiş ve genişletilmiştir. Birçok alt başlık tam bölüm haline getirilmiş; yeni materyaller ve kullanımları kısa, açık şekilde açıklanmıştır.

Sistematik olarak düzenlenmiş ve kısa, öz olarak hazırlanmış Diş Hekimliğinde Maddeler Bilgisi ikinci baskısı şunları içermektedir:

  • Her dental materyal ve biyomateryalin temel sınıflaması
  • Temel kimyasal ve fiziksel özellikler
  • Klinik kullanım ve uygulama
  • Materyallerin komplikasyon ve ters etkileri

Diş Hekimliğinde Maddeler Bilgisi ikinci baskısı; diş hekimliği öğrencileri, asistanlar ve yeni klinisyenler için ideal bir el kitabıdır.

Ayrıca materyal bilgilerini güncellemek isteyen pratisyen diş hekimlerine ışık tutacak; dental hijyenist, dental asistan, dental hemşire ve teknisyenlere anında bilgilendirme sağlayacaktır.

ISBN9786055265212
Basım Yılı2015
Basım Sayısı2
Sayfa Sayısı105
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)J. Anthony von Fraunhofer
Çeviri EditörüDr. Nuran Özyemişci Cebeci

Yorum Yaz

Diş Hekimliğinde Maddeler Bilgisi

Diş Hekimliğinde Maddeler Bilgisi

Yorum Yaz