Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Ortopedi ve Travmatoloji   

Current Ortopedi Tanı ve Tedavi Daha büyük görüntüle

Current Ortopedi Tanı ve Tedavi

9789752775756

Güneş Tıp Kitabevi

1 500,00 TL


KDV Hariç: 1 500,00 TL

Current Ortopedi Tanı ve Tedavi
Prof. Dr. Aydın YÜCETÜRK
Harry B. Skinner 
Current Diagnosis and Treatment in Orthopaedics Lange  Current Seri kitaplarından Ortopedik Cerrahinin Beşinci Baskısıdır. Birinci baskının 16 yıl önce yapıldığını bilmek gerçek bir sürprizdir. Birinci baskıdan bugüne ortopedi de birçok şey değişti fakat bu kitabın hedefi değişmedi. Bu kitap ortopedik cerrahlar ve ilişkili doktorların bozukluklar ve hastalıklar konusundaki güncel bilgilere ulaşmasına yönelik hazır bir kaynaktır. İlk baskıdan beri kitabın formatı aynıdır.
Hastalıkların evrelerinin ana tanısal özellikleri,  hastalıkların uygun doğal seyri, kesin tanı için yapılması gerekenler ve sonuç olarak kesin tedavi vurgulanmaktadır. Kitap ortopedik sorunlara odaklıdır, genel tıbbi bakış açısından tedavinin önemine değinir, genel düşünce içinde ortopedik problemlerle ilgilenir. Hastalığın veya rahatsızlığın tedavisi veya kesin tanı için önemli olarak patofizyoloji, epidemiyoloji ve patolojiyi içerir. Enfeksiyon, tümörler gibi birçok konuda patofizyolojiyi bilmek son derece önemlidir çünkü, hastalıkta değişik zamanlarda ilerlemeler görülebilir.
Current Diagnosis and Treatment in Orthopaedics gerçekten günceldir. Tedaviye yön verecek ana konulardaki anlama ve tedaviyi içeren klasik makaleler yer almakla birlikte ve de ortopedide alt gruplarda örneğin rehabilitasyon gibi değişikliklerin az olduğu konular dışında, bu kitaptaki bilgiler 2005’ten itibaren yazılmış referanslarla güncellenmiştir. Eski referansların da seçilmesi ortopedik durum ve hastalıkların anlaşılmasında gelişmelerin önemli noktalarını belirtmek ve durum ve hastalıkların temel noktalarını ortaya koymak içindir.
ISBN9789752775756
Basım Yılı2015
Basım Sayısı5
Sayfa Sayısı680
Kitap DiliTürkçe
Çeviri EditörüProf. Dr. Aydın YÜCETÜRK
Editör(ler)Harry B. Skinner

Yorum Yaz

Current Ortopedi Tanı ve Tedavi

Current Ortopedi Tanı ve Tedavi

Yorum Yaz