Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

odyoloji

Temel Odyoloji Daha büyük görüntüle

Temel Odyoloji

9789752776531

Güneş Tıp Kitabevi

399,00 TL


KDV Hariç: 399,00 TL

TEMEL ODYOLOJİ-II 2016 BASKI. Güncellenmiş 2. Baskı 
Odyoloji bilim alanında yayınlanan kapsamlı ilk Türkçe kitap

Temel Odyoloji-II’nin KBB ve Odyoloji alanında eğitim gören asistanlar, öğrenciler ve çalışan tüm meslek mensupları için yararlı bir temel kaynaktır

  • Temel Odyoloji kitabını oluştururken Odyoloji Bilim alanının ilgili olduğu konuları, en temel kavramlardan başlayıp ayrıntılara kadar konular içine alınmıştır. 
  • Kitapta başlık olarak yer alan 45 bölüm de Odyoloji çalışma alanının  en önemli konularını içermektedir. 
  • Şunu da belirtmek gerekir ki, başlıkta yer alan her konu tek başına bir kitap oluşturacak kadar geniş ve derin bir içeriğe sahiptir.
  • Kitap hazırlanırken  ilgili konuların hepsine yer vermek, bunun yanında sayfa sayısını belirli düzeyde tutma gereği, konu içeriklerinin çoğunlukla temel bilgi düzeyinde kalmasına neden olmuş, temel bilgilerin bulunduğu, kolay taşınabilir bir kitap tercih edilmiştir.
  • Bunun yanında güncel ve çok sayıda referans içeren bölümler bilgi yelpazesini önemli ölçüde genişletecektir. 
  • Odyoloji bilim alanında yayınlanan kapsamlı ilk Türkçe kitabın bu alanda eğitim gören genç meslektaşlarımıza yararlı olması en önemli ilke olarak benimsenmiştir.
ISBN9789752776531
Basım Yılı2017
Basım Sayısı2
Sayfa Sayısı650
Kitap Dili Türkçe
Yazar(lar)Editör: Prof.Dr.Erol Belgin - Doç.Dr. A. Sanem Şahlı

Yorum Yaz

Temel Odyoloji

Temel Odyoloji

temel odyoloji

Yorum Yaz