Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Radyoloji

Abdominal Radyoloji Daha büyük görüntüle

Abdominal Radyoloji

9786056484803

Dünya Tıp Kitabevi

900,00 TL


KDV Hariç: 900,00 TL

Abdominal Radyoloji ile ilgili ülkemizdeki ilk geniş kapsamlı orijinal çalışma özelliğinde olan bu kitapta abdominal radyoloji 14 bölüm ve 268 alt başlıkta incelenmiştir. 
Konu başlıkları seçilirken en sık rastlanılan problemlerin tartışılması ve genel bir yaklaşım sağlanması amaçlanmıştır. Her bir başlık genel bilgiler, görüntüleme, ayırıcı tanı ve anahtar bilgiler alt başlığında zengin görsel destek ile okuyucuya aktarılmaya çalışılmıştır. 

Abdominal ve genitoüriner radyoloji ile ilgili tecrübe birikimine sahip akademisyenlerce ortaya konulan eserde yaklaşık 1700’ün üzerinde farklı  resim okuyucuya sunulmuştur. 

Kitapın hedef kitlesi yalnızca radyoloji alanı ile sınırlı olmayıp abdomen ve genitoüriner alan ile ilgilenen genel cerrahi, iç hastalıkları, gastroenteroloji, üroloji, çocuk hastalıkları ve kadın hastalıkları gibi dalların da faydalanabileceği görsellikle bir sunum yapılmaya çalışılmıştır.

ISBN9786056484803
Basım Yılı2014
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı912
Kitap DiliTÜRKÇE
Yazar(lar)Prof. Dr. Ercan Kocakoç

Yorum Yaz

Abdominal Radyoloji

Abdominal Radyoloji

Yorum Yaz