Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Kardiyoloji   

Kardiyovasküler Hastalıklar El Kitabı Daha büyük görüntüle

Kardiyovasküler Hastalıklar El Kitabı

9789752778559

Güneş Tıp Kitabevi

1 950,00 TL


KDV Hariç: 1 950,00 TL

 

Uzman hekimlerasistanlaraile hekimleri için ideal bir referans olan Kardiyovasküler Tıp El Kitabı, 5. Baskıkardiyolojideki önemli konuların kısa ve tamamen güncel bir incelemesini sunmaktadırPratik,güncel konu anlatım formatı  sunan bu en çok satan kitap, kardiyovasküler hastalıkların tanı ve tedavisinde kanıta dayalı yaklaşımlar güncel yaklaşımlar sunar.

 

Günlük klinik uygulamalar veya sınav hazırlıkları için mükemmel bir başvuru kaynağıdırTamamen güncellenmiş olan yeni formatındaki içerik; aradığınız bilgiye hızlıca ulaşabilmeniz için hastalık ve tedaviye göre düzenlenmiştir.

 

Özellikleri:

    • Kılavuzlara ve kardiyovasküler hastalık yönetimi için kanıta dayalı bilgiye odaklanan içerik, ilaç tedavisi de dahil olmak üzere yaygın klinik sendromlara ve araştırmalara yaklaşımları içerir.

    • Kapak hastalığına perkütan yaklaşımlar, kardiyojenik şokun tıbbi teknik donanımla yönetimi ve sporcu kalbi dahil olmak üzere kardiyovasküler tıptaki en son yeniliklerle güncellenen içerik.

    • Kolay anlaşılır diyagramlar, yüksek kaliteli EKG'ler ve yardımcı özet tablolar, içeriğe  mükemmel görsel bir destek sağlar.

    • Cleveland Clinic'teki deneyimli personel ve arkadaşların uzman bakış açıları, ortak kardiyovasküler prosedürlerin ve cihazların entegrasyonunun uygulanmasında pratik bir rehberlik sağlar.

    • Uygun olan ulusal ve uluslararası tanı ve tedavi kılavuzları içerir

    • Kitaptageleneksel kardiyoloji konuları yanı sıragirişimsel kardiyoloji, elektrofizyoloji, kardiyovasküler hastalıklarda genetik ve görüntüleme yöntemleri gözden geçirilmiştir

    • Kardiyovasküler alandaki hemen tüm konuları eksiksiz olarak derleyen, güncel bilgiçalışma ve kılavuzlarla desteklenen kaynak.

    • Kullanımı kolaygüncel, taşınabilir ve kardiyovasküler hastalıkların tedavisinde olan her şeyi içeren dünyaca ünlü referans olmuştur.

    • Kardiyovasküler Hastalıklar El Kitabı 5. baskısı kapsamlı olarak güncellenmiş ve revize edilmiştir

 

ISBN9789752778559
Basım Yılı2021
Basım Sayısı5
Sayfa Sayısı1088
Kitap DiliTÜRKÇE
Yazar(lar)Brian P. Griffin
Çeviri EditörüProf. Dr. Ömer Kozan

Yorum Yaz

Kardiyovasküler Hastalıklar El Kitabı

Kardiyovasküler Hastalıklar El Kitabı

Yorum Yaz