Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Hemşirelik ve Ebelik kitapları

Doğuma Hazırlık Daha büyük görüntüle

Doğuma Hazırlık

9789758882311

DEOMED

Tükendi

Anne Babalar için Doğuma Hazırlık (2. baskı)
Sağlık Profesyonelleri için Rehber

İki insanın dünyaya bir insan armağan etme süreci olan gebelik ve doğum, anne ve baba adayları için yaşamın unutulmaz, heyecan verici bir dönemi olmalıdır. Ancak bazı anne baba adayları bu dönemi büyük bir bilinmezlik içerisinde geçirmektedir. Uzaktan gördükleri, bildikleri gebelik ve doğum kendi yaşamları içine girdiğinde her şey daha farklı görünmeye başlar. Anne baba adayları sorularla boğuşurken gebelik ilerler ve çoğu zaman ne yaşadıklarını bilemeden biter. İşte bu kitap sizin sorularınıza yanıt bulmanızı sağlayarak; gebelik, doğum ve doğum sonu döneminizi rahat ve mutlu geçirmenizi amaçlamaktadır. Böylece bebeğiniz ve kendinize daha nitelikli zamanlar ayırabilir, bu mucizevi olayın tadına varabilirsiniz. Unutmamalısınız ki huzurlu bir bebek için huzurlu bir anne baba gerek. Yazarlar bu kitabı mutlu, huzurlu, bilinçli bir gebelik dönemi geçirmelerine katkısı olması dileğiyle anne ve babalara armağan ediyor.

Özgün çizim ve fotoğraflarla desteklenerek hazırlanan bu kitapta bulabilecekleriniz:

·  175 fotoğraf, 35 şekil, 21 öneri tablosu

·  Gebelik izleminde yapılması gerekenler

·  Gebelik ve loğusalık dönemleri için doğru beslenme önerileri

·  Normal ve sezaryen doğum hakkında bilmeniz gerekenler

·  Doğum ağrısı ile baş etme

·  Yenidoğan bebeğin bakımı

·  Emzirme ve bebek masajında doğru uygulamalar

·  Doğum öncesi ve sonrası uygulanacak egzersizler

·  Doğuma hazırlık sınıfı programı

 

 

ISBN9789758882311
Basım Yılı2014
Basım Sayısı 2. baskı,
Sayfa Sayısı16,5x24 cm, Renkli XIV+210 sayfa, Kuşe kapak
Kitap DiliTÜRKÇE
Yazar(lar)Prof. Dr. Hülya Okumuş (Editör) Doç. Dr. Samiye Mete (Editör) Yrd. Doç. Dr. Kerziban Yenal (Yazar) Yrd. Doç. Dr. Merlinda Aluş Tokat Yrd. Doç. Dr. Pınar Serçekuş (Yazar)

Yorum Yaz

Doğuma Hazırlık

Doğuma Hazırlık

Yorum Yaz