Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Kulak Burun Boğaz Hastalıkları   

Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Baş ve Boyun Cerrahisi Daha büyük görüntüle

Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Baş ve Boyun Cerrahisi

9789755670812

Medikal Network Nobel Kitabevi

500,00 TL

400,00 TL

-20%


KDV Hariç: 400,00 TL

Ülkemizde Kulak Burun Boğaz Hastalıkları ve Baş Boyun Cerrahisiyle ilgili bilimsel yayınlar giderek artmakta ve bu artış bilim dalımızın temel alanları yanında yeni gelişen güncel konuları da kapsamaktadır.

 

Bu yayınların bir bölümünü, değeri akademik çevrelerce kabul edilen yabancı kaynaklı bilimsel eserlerin Türkiye kazandırılmış şekilleri oluştururken benzer nitelikte yerli yayınlar ile güncel konulara ait çalışmalarda bunlara eklenmektedir.

 

Özellikle 1970’li yıllardan itibaren tıbbın hizmetine giren yüksek teknolojik gelişimler (US, BT, MRI, PET vb.) sonucu bilim dalımızı da yakından ve ciddi şekilde ilgilendiren değişikler ortaya çıkmıştır. Bunun sonucu olarak organ, sistem ve organizma bazında çok yeni farklı ve faydalı bilgiler veren görüntüleme teknikleri hastalıkların patogenez ve buna bağlı olarak tedavi prensiplerinde de yeni girişimlerin ortaya çıkmasına yol açmıştır. Multi disipliner niteliği olan bu girişimlerde başarının temel şartının ekip çalışması olduğu gerçeği net bir şekilde göz önüne serilmiştir.

 

Bu gerçekten hareketle ülkemizde KBB pratiğinde de farklılaşma veya seksiyonlaşma gibi şeklî bölümler yanında fiili ayrılmalarında başladığı görülmektedir. Bu şekilde bilim dalımızda yurt dışına paralel şekilde ve işbirliği içinde en yeni gelişmeler de uygulama alanı bulur hale gelmiştir. Bu çalışmalara ait kongre sempozyum kurs gibi bilimsel etkinliklerle ilgili yayınlar ile otörlere ait konuya özgün eserler başarılı bir şekilde bilimin hizmetine sunulmaktadır.

 

Prof. Dr. Muharrem GERÇEKER

ISBN9789755670812
Basım Yılı2014
Sayfa Sayısı1000
Kitap DiliTürkçe
Editör(ler)Prof. Dr. Muharrem GERÇEKER
BISACMED066000
DOI

Yorum Yaz

Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Baş ve Boyun Cerrahisi

Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Baş ve Boyun Cerrahisi

Yorum Yaz