Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Biyokimya

Biyokimya Açıklamalı Soru ve Cevaplı Daha büyük görüntüle

Biyokimya Açıklamalı Soru ve Cevaplı

9786054649587

Akademisyen Kitabevi

375,00 TL

300,00 TL

-20%


KDV Hariç: 300,00 TL

Başta tıp olmak üzere sağlık alanında eğitim ve öğretim gören öğrencilerin Tıbbi Biyokimya derslerini daha iyi anlama ve kavramlarına yardımcı olabilecek bir Türkçe kitaba ihtiyaç vardı.

Başarılı işlerin, yapılabileceğine inanama cesareti gösterenler tarafından gerçekleştirilebileceği bir hakikat olduğundan hareketle öğrenciler Tıbbi Biyokimya dersini deneyimli öğretim üyelerinin hazırlamış olduğu resimlerle ve çoktan seçmeli sorularla pekiştirilmiş böyle bir kaynaktan alma imkanına sahip oldular.

Bu kaynağın gerek görsellik gerek yazım olarak ve öğrencinin öğrenmesini kolaylaştıracak bir bakış açısıyla hazırlandığını gördüm.

Lisans eğitimi, yüksek lisans eğitimi yanında TUS ve DUS sınavlarlarına hazırlanan öğrencilere de kaynak olabilecek bu kutabın Ankara`nın köklü üniversitelerinde deneyimli öğretim üyeleri tarafından tam bir bilimsel işbirliği bilimci ve özveriyle hazırlandığı aşikardır.

Kitap yazmak müthiş bir emek ister, büyük bir özveri ister, derin bilgi ister.

Bu kitabı hazırlayan emeği ğiçin Ankara Üniversitesi, Hacettepe  Üniversitesi ve Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyeleri ile bu esere önderlik eden ve bana da önsöz yazma fırsatı veren Editör Prof. Dr. Kadirhan Sunguroğlu`na içten teşekkürlerimi sunarım.

Bu değerli kitabın öğrencilere ve bilim hayatına yaralı olmasını dilerim.

Prof. Dr. Kadirhan SUNGUROĞLU

Prof. Dr. Serenay ELGÜN ÜLKAR

Prof. Dr. H. Serdar ÖZTÜRK

Prof. Dr. Aslıhan AVCI

Doç. Dr. B. İmge ERGÜDER

Doç. Dr. Erdinç DEVRİM

ISBN9786054649587
Basım Yılı2014
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı406
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)Prof.Dr.Kadirhan.SUNGUROĞLU,Prof.Dr.Serenay.ELGÜN.ÜLKAR,Prof.Dr.H.Serdar.ÖZTÜRK,Prof.Dr.Aslıhan.AVCI,Doç.Dr.B.İmge.ERGÜDER,Doç.Dr.Erdinç.DEVRİM
BISACMED008000
DOI

Yorum Yaz

Biyokimya Açıklamalı Soru ve Cevaplı

Biyokimya Açıklamalı Soru ve Cevaplı

Yorum Yaz