Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Radyoloji

Diagnostic Imaging - Abdomen, Türkçe Daha büyük görüntüle

Diagnostic Imaging - Abdomen, Türkçe

9789752774629

Güneş Tıp Kitabevi

4 900,00 TL


KDV Hariç: 4 900,00 TL

Radyologların çoğu bizim tüm anahtar bilgiyi içeren madde işaretli özet formumuzu beğenmekle birlikte her ana bölümün başında, önemli anatomik detayları, görüntüleme protokollerini ve organ sistemini etkileyen önemli ve en sık hastalıklara genel yaklaşımları daha iyi anlamalarına yardımcı olacak daha fazla gayri resmi özellikte düzyazı bir giriş bölümü isteklerini ilettiler. Sizi duyduk ve her giriş bölümünü yeniden yazdık.

Kendi imza özelliğimiz olan, okuyucunun abdomenin her kısmındaki, her önemli hastalıkta, anomalide ve hasar da tüm anahtar bulguları sadece görüntülemede değil, klinik, patolojik ve tedavi seçenekleri konusunda da bulmasını sağlayan madde işaretli yazılarımızı koruduk. Tüm materyali geliştirdik. Bunu her tanı için son 2 yılın referanslarının ağırlığından görebilirsiniz.

Tam renkli resimlerimiz yayınlarımızın bir kalite özelliği olmuştu. Bizde bunu ilerlettik ve eklemeler yaptık. Bölümlerin %40’ına okuyucuların hastalıkların en dikkat çekici özelliklerini tümü ile anlamasına yardımcı olacak resimler eşlik etmektedir.

İkinci baskıya 150 tane yeni tanı ekledik. Buna genitoüriner tanılar ve her majör abdominal organın transplantasyonu ile ilgili girişler dâhildir. Birçok hastalık ve sendromunda tek bir organın tartışması ile sınırlı olmadığını farkettik. Buna yanıt olarak “Sistemik Hastalıkların Abdominal Bulguları “ adı altında yeni bir ana bölüm ekledik. Burada abdomen ve daha ötesinde bulguları olan bu sendromların, enfeksiyonların, metabolik ve kalıtsal hastalıkların ve malignitelerin ayrıntılı bir tartışmasını bulacaksınız.

Çabalarımızı tek kullanışlı bir tekst içinde tutma ihtiyacı nedeni ile bazı mantıklı revizyonlar ve kısaltmalar kullanmak zorunda kaldık. Okuyucu birçok tek sayfa tanılar bulacaktır. Çok mutlu olarak fark ettik ki birçok hastalık süreci ile ilgili tüm konuları önemli bilgileri kaybetmeden dikkatli olarak editörize edilmiş tek bir sayfaya ilginç klinik görüntüler, ilüstrasyonlar ve alt yazılar ile birlikte sığdırabildik Abdominal görüntüleme ile ilgili olan bu geniş tekstin önemli bir özelliği de tüm kitabın üç tecrübeli yazar tarafından yazılmış olmasıdır ve bu sayede değişik kurumlardan gelen düzine yazarın sağlayamayacağı bir stil ve içerik devamlılığı sağlanmıştır.

ISBN9789752774629
Basım Yılı2013
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı1296
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)Prof. Dr. İbrahim Tanzer SANCAK

Yorum Yaz

Diagnostic Imaging - Abdomen, Türkçe

Diagnostic Imaging - Abdomen, Türkçe

Diagnostic Imaging - Abdomen, Türkçe 2013 Baskı

Yorum Yaz