Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Radyoloji

Diagnostic Imaging - Obstetri, Türkçe Daha büyük görüntüle

Diagnostic Imaging - Obstetri, Türkçe

9789752774957

Güneş Tıp Kitabevi

4 900,00 TL


KDV Hariç: 4 900,00 TL

Günümüz obstetri pratiğinde ultrasonografi en sık kullanılan tetkiklerden biri olmaya başladı. Doğum hekimleri için ultrasonografi artık sadece bir görüntüleme yöntemi değil fetüsü muayene etmenin en önemli aracı haline geldi. Bu tanı ve muayene aracının doğru kullanılabilmesi için de öncelikle normal anatomiyi bilmek ve sonrasında gördüklerimizin ne olduğunu anlayabilmemiz gerekiyor. Doğum hekimleri için iş burada da bitmiyor. Gördüklerimiz sonucunda koyduğumuz tanı veya olduğunu düşündüğümüz durum hakkında hastaya danışmanlık hizmetini vermekte bizlere düşen bir görev. Bunun için de yeterli bilgi sahibi olmak veya bilgiye hızlı bir şekilde ulaşabilmek gerekiyor.

İşte bu noktada kitaplar çok değerli. Genelde bu temel bilgi, tanı ve danışmanlık ile ilgili bilgiler ayrı ayrı kaynaklardan sağlanıyor. Çoğu kitap ise standart olarak düz metinden oluşan ve genelde temel bilgi, tanı ve danışmanlık ile ilgili bilgileri aynı bünyede içermeyen kaynaklardır. DiagnosticImaging: Obstetri kitabı bu noktada farklılık gösteriyor. İçerik olarak hem genel bilgi, normal anatomi, patofizyoloji ve hem de  prognoz veya tedavi gibi basamakların hepsini içeren özel bir kaynak. Aranılan bilgiler yapılandırılmış bir biçimde madde madde verilmiş olup alışıla gelmişin dışında bir anlatım sağlanmış. Ayrıca konu içeriğinde bulunan birçok resim, grafik ve şekiller oldukça açıklayıcı ve aydınlatıcı. Bu kitap ile sadece tanısal yeteneklerinizi geliştirmekle kalmayıp danışmanlık verebilecek bilgiye de rahatça ulaşabiliyorsunuz. Bu nedenle de bu kitabın dilimize anlaşılabilir bir biçimde çevrilmesinin hekimlerimize oldukça büyük fayda sağlayacağını düşünüyorum. Bu kitabın zamanla en sık kullandığınız referans kitabı olacağından eminim.

Çeviri Editörü: Doç. Dr. Özgür ÖZYÜNCÜ

ISBN9789752774957
Basım Yılı2013
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı1083
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)Editör(ler): Doç. Dr. Özgür ÖZYÜNCÜ

Yorum Yaz

Diagnostic Imaging - Obstetri, Türkçe

Diagnostic Imaging - Obstetri, Türkçe

Diagnostic Imaging - Obstetri, Türkçe 2013 Baskı

Yorum Yaz