Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Türkçe Tıp Kitapları

Deja Review Davranış Bilimleri Daha büyük görüntüle

Deja Review Davranış Bilimleri

9786054499717

İstanbul Tıp Kitabevleri

280,00 TL


KDV Hariç: 280,00 TL

Deja Review Behavioral Science kitabının soru cevap formatında çok sayıda değerli bil- giler veren değerli bir eser olduğunu düşünüyorum. Nöroloji ve Psikiyatri hekimleri ve asistanları için bilgilerini tekrar edecekleri ve çok iyi bir, yan Dal Uzmanlık Sınavı ve BOARD sınavına hazırlık kitabı olmasının yanında, Tıpta Uzmanlık sınavına hazırlanan meslektaşlarımın,klinik nöropsikiyatri, nöropsikofarmakoloji, kognitif bilimler ile ilgili bilgilerini hızlı tekrar edebilecekleri bir kaynaktır.
Uygun ve tam yerleşmemiş bir Türkçe karşılığı olmayan bazı medikal terimler kitapta aynen kullanılmıştır.
Amerika Birleşik Devletleri’nde Chicago Nortwestern Üniversitesi’nde Prof. Dr. Marsel Mesulam’ın yanında Davranış Nörolojisi çalışmam bu kitabın çeviri editörlüğünü yap- mamda bana büyük fayda sağladı.
Deja Review serisinin seçilmesinde, dilimize tercüme edilmesi için gerekli iznin alınma- sında ve hekimlere kazandırılmasında büyük gayret gösteren İstanbul Tıp Kitabevi aile- sine çok teşekkür ederim.
Bu kitabın okuyuculara faydalı olması dileğiyle..

ISBN9786054499717
Basım Yılı2013
Basım Sayısı2.BASIM
Kitap DiliTÜRKÇE
Yazar(lar) Gere R. Quinn Çeviri Editör : İsmet Melek

Yorum Yaz

Deja Review Davranış Bilimleri

Deja Review Davranış Bilimleri

Yorum Yaz