Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Plastik Cerrahi   

Fasiyal Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Daha büyük görüntüle

Fasiyal Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi

9786054084128

Habitat

500,00 TL

400,00 TL

-20%


KDV Hariç: 400,00 TL

Bu seçkin rehber fasiyal plastik ve rekonstrüktif cerrahinin temel unsurlarına yoğunlaşmış basit ve kolay okunabilir bir metindir. Her sayfası gerekli bilgiler ile donatılmış ve ilgili alanda eksiksiz bir temel oluşturacak şekilde dizayn edilmiştir. 


Fasiyal plastik cerrahinin ana hatlarını barındıran; yüz ve boynun konjenital anomalileri, maksillofasiyal travma, baş ve boyun rekonsrüksiyonu, rinoplasti, yüz gençleştirme cerrahisi ve kutanöz rekontrüksiyon gibi konuları içerir.

Mikrovasküler flepler, septoplasti ve endoskopik kaş kaldırma da dahil olmak üzere kapsamlı şekilde tüm prosedürleri içerir.

Birçok tablo yardımı ile önemli kavramlar özetlenmiş ve klinik olarak faydalı bir rehber sağlanmıştır. 

Bu kitap fasiyal cerrahi alanına yeni başlayacak stajerler için net, anlaşılır bir sunum içerir ve ilgili hekimler için sık karşılaşılan problemlere kısa bir gözden geçirme sağlar.

İkinci baskı için:

“Dr. Papel ve arkadaşları takdire şayan bir iş yapmışlar.. .Yazarlar tüm fasiyal plastik cerrahi alanlarını içerecek şekildeki ana bilgileri çok başarılı bir şekilde bir araya getirmişler. Kısaca özetlemem gerekirse, “Eğer kütüphanemde fasiyal plastik cerrahiyi konu alan tek bir kitap olması gerekseydi, şüphesiz tercihim bu kitap olurdu”. J. Randall Jordan, Head and Neck.

Herkesçe bilindiği gibi bu alanda referans olarak kabul edilen Fasiyal Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi kitabı hasta tedavilerindeki yeni gelişmeleri de içerecek en son gelişmeleri yeni baskısına alarak geri dönüyor. Bu baskı önceki kitapta yer alan konulara ek olarak anti-aging tedavi, ayaktan cerrahi tedavi, otolog yağ kullanımı, pediatrik rinoplasti, doku mühendisliği ve non-ablatif cilt yenileme bölümlerini de içermektedir.

Vurgular:

•    Fasiyal plastik ve rekonstrüktif cerrahi alanındaki klinik uygulamalar

•    Anahtar noktaları gösteren 2.000 in üzerinde yüksek kalitede resimler

•    Bölümler ilgili referanslara daha hızlı ulaşımı sağlayacak şekilde 6 ana başlıkta toplanmıştır.

Temel tıptan başlayarak estetik, fonksiyonel ve rekonstrüktif cerrahiye kadar klinik hastalıkların çözümüne dönük olan bu tek cilt kitap, tüm klinisyenlerin, asistanların ve fasiyal plastik ve rekonstrüktif cerrahlar ile otolaringoloji, baş ve boyun cerrahlarının kütüphanesinde bulunması gereken değerli bir kaynaktır.

Ira D. Papel, MD, is Associate Professor, Division of Facial Plastic Surgery, Department of Otolaryngology Head and Neck Surgery, The Johns Hopkins University, Facial Plastic Surgicenter, Baltimore, Maryland.

John L. Frodel, MD, is Director of Facial Plastic and Reconstructive Surgery, Department of Otolaryngology Head and Neck Surgery, Geisinger Medical Çenter, Danville, Pennsylvania, and is in private practive, Marietta, Georgia.

G. Richard Holt, MD, MSE, MPH, is Professor and Program Director, Departman of Otolaryngology-Head and Neck Surgery, The University of Texas Health Science Çenter at San Antonio.

Wayne F. Larrabee, Jr., MD, is Clinical Professor, University of Washington, Seattle, Washington

Nathan E. Nachlas MD, is in private practice, Boca Raton, Florida.

Stephen S .Park, MD, is Professor and Vice-Chair, Division Chair of Facial Plastic and Reconstructive Surgery, Department of Otolaryngology-Head and Neck Surgery The University of Virginia, Charlottesville, Virginia.

Jonathan M. Sykes, MD, is Professor, Department of Otolaryngology-Head and Neck Surgery, University of Califomia, Davis Medical Çenter, and Director, Facial Plastic and Reconstructive Surgety, Sacramento, Califomia.

Dean M. Toriumi, MD, is Professor Division of Facial Plastic and Reconstructive Surgery, Department of Otolaryngology, University of Illinois at Chicago, Chicago, Illinois.

ISBN9786054084128
Basım Yılı2013
Sayfa Sayısı875
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)Ira D. Papel,John L Frodel,G. Richard Holt,Wayne F. Larrabee Jr.,Nathan E. Nachlas,Stephen S.PARK,Jonathan M. Sykes,Dean M.Toriumi
BISACMED085030

Yorum Yaz

Fasiyal Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi

Fasiyal Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi

Yorum Yaz