Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Gastroenteroloji   

Klinik olgu çözümleri Gastroenteroloji Daha büyük görüntüle

Klinik olgu çözümleri Gastroenteroloji

9786054499588

İstanbul Tıp Kitabevleri

570,00 TL


KDV Hariç: 570,00 TL

Açıklamalı klinik vakalar kitapları özenle sizin klinik bilginize ve belleğinizdeki eski bilginlerin tazelenmesine yardımcı olacaktır. Her kitap kendi içinde üç bölüme ayrılmıştır. Bölüm 1: Temel Bilgiler, Bölüm 2: Klinik, Bölüm 3: Kendi kendini ölçme ve değerlendirme.
SAQ gibi zor konularda çeşitli sorularla öğrendiklerimizi test etmemize yardımcı olacaktır.
1. Bölüm, sizin temel bilgileri, anamez ve muayeneyi ve anahtar tanıları kolayca hatırlamanızı sağlayacaktır. 2. Bölüm, sizin klinik gözlemlerinizde bulmak istediğiniz bilgileri kısaca verecek, soru ve cevaplarla sizin her vakayı öğrenmenizi sağlayacaktır. Test sonuçları gibi yeni bilgiler vakaları anlamamıza yardımcı olacak ve her vakanın özetinde anahtar noktalar ortaya çıkarılacaktır. 3.Bölüm, MCQ, EMQ ve SAQ gibi zor konularda çeşitli sorularla öğrendiklermizi test etmemize yardımcı olacaktır.

ISBN9786054499588
Basım Yılı2013
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı195
Kitap DiliTÜRKÇE
Yazar(lar)İlkay Şimşek

Yorum Yaz

Klinik olgu çözümleri Gastroenteroloji

Klinik olgu çözümleri Gastroenteroloji

Açıklamalı klinik vakalar kitapları özenle sizin klinik bilginize ve belleğinizdeki eski bilginlerin tazelenmesine yardımcı olacaktır. Her kitap kendi içinde üç bölüme ayrılmıştır. Bölüm 1: Temel Bilgiler, Bölüm 2: Klinik, Bölüm 3: Kendi kendini ölçme ve değerlendirme.<br

Yorum Yaz