Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Biyoloji ve Genetik

Moleküler Hücre Biyolojisi Daha büyük görüntüle

Moleküler Hücre Biyolojisi

9786054499472

İstanbul Tıp Kitabevleri

Tükendi

Bir ülkenin gelişmişliği ve gelişmesi, bilimle uğraşan insan sayısı ve o ülkede yapılan bilimsel çalışmaların kaliesiyle orantılıdır. Moleküler Biyoloji ve Hücre Biyolojisi ile ilgili çalışmalar son yıllarda çok artmış ve bu konulardaki bilgilerimiz bğyğk aşama kaydetmiştir.

 

Ülkemizde, Biyoloji konusunda, özellikle de Moleküler Hücre Biyolojisi konusunda yayınlanmış kitap sayısı çok azdır. Her yazılan kitap bu açığın kapanmasına önemli katkı sağlayacaktır. Bu nedenle ele alınıp hazırlanan bu kitabın amacı ; bu konuda çalışan kişilere, Tıp, Diş Hekimliği, Biyoloji, Veteriner ve Eczacılık Fakültesi öğrencilerine son bilgileri bir düzen içerisinde aktarmaktadır.

 

Bilimin evrensel olduğu düşüncesiyle, geçmişten günümüze kadar gelen bilgiler toplanmaya çalışılmış, hücre konusunda yazılan değişik kitaplardan ve internetten faydalanılarak bu kitap oluşturulmuştur. Bu kitap yazılırken ilham aldığım eserlerin başında kaynaklar kısmında verdiğim değerli eserlerle birlikte , özellikle, ' Alberts , Lewin, Raff, Roberts ve Watson'un Molecular Biology of The CELL , Caroll'un Organelles , Darnell, Lodish, Baltimore'un Molecular Cell Biology , Lewin'in Genes VI , Stryer'in Molecular Design of Life' adlı eserleri gelmektedir.

 

Kitabın içerisinde yer alan tüm şekiller , faydalanılan eserlerin ışığı altında kendi anladığım ve yorumladığım tarzda , yeteneğim ölçüsünde, renkli olarak bilgisayarda tarafımdan çizilmiştir.

ISBN9786054499472
Basım Yılı2018
Basım Sayısı5
Sayfa Sayısı406
Yazar(lar)Hasan Veysi Güneş

Yorum Yaz

Moleküler Hücre Biyolojisi

Moleküler Hücre Biyolojisi

Yorum Yaz