Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Genel Cerrahi

Schwart'z Principles of Surgery Sınavlara Hazırlık Kitabı Daha büyük görüntüle

Schwart'z Principles of Surgery Sınavlara Hazırlık Kitabı

9789752774353

Güneş Tıp Kitabevi

Tükendi

Her sorunun beraberindeki akılcı ve konu anlatımlı yanıtlar, daha iyi kavramaya olanak veriyor.

 

Her tür sınava cerrahinin en önemli kaynağı olan Schwartz’s Principles of Surgery, dokuzuncu baskının gözden geçirildiği bu kitapla hazırlanın.

 

Her bölümün direk olarak Schwartz’s Principles of Surgery’deki bölümlere bağlantılı olduğu bu güçlü hazırlık kitabı, cerrahi yeterlik sınavları, asistan gelişim sınavları ve Amerikan Cerrahi Board sınavlarında çıkma olasılığı oldukça yüksek 1100’den fazla soru içeriyor.

 

Modern cerrahinin zirvedeki bazı isimlerince hazırlanan sınav tarzı bu sorular cerrahi pratiğe uzman gözüyle ve güncel bir bakış sağlıyor. Her sorunun beraberindeki akılcı ve konu anlatımlı yanıtlar, daha iyi kavramaya olanak veriyor. Önceki baskıların tümünden daha fazla tablo ve şekil içeren Schwartz’s Principles of Surgery Sınavlara Hazırlık kitabı benzersiz bir kaynak.

 

ÖZELLİKLER

  • Bütün bölümler bilinen en önemli kaynak kitabı olan Schwartz’s Principles of Surgery, dokuzuncu baskıdakilerle paralel.

  • 1100’den fazla sınav sorusu ve açıklamalı yanıtları.

  • Her bölümdeki sorular asistan sınavlarındaki gibi ‘Temel Bilimler’ ve ‘Klinik’ olarak ikiye ayrılmış biçimde.

  • İki yeni bölüm: Moleküler Biyoloji ve Etik, Palyatif Bakım ve Yaşamın Sonunda Bakım

 

ÖNSÖZDEN

“ …..Kitabın çevrisine büyük bir istekle destek veren, yöneticisi olmaktan onur duyduğum Ulusal Travma ve Acil Cerrahi Derneği’ne ve Ulusal Endoskopik Laparoskopik Cerrahi Derneği’ne Türk cerrahisine yapmış oldukları bu önemli katkı için teşekkürlerimi sunuyorum. ” —Prof. Dr. M. Mahir ÖZMEN

ISBN9789752774353
Basım Yılı2012
Basım Sayısı9
Sayfa Sayısı524
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)F. Charles BRUNICARDI
Çeviri EditörüProf. Dr. Mahir ÖZMEN

Yorum Yaz

Schwart'z Principles of Surgery Sınavlara Hazırlık Kitabı

Schwart'z Principles of Surgery Sınavlara Hazırlık Kitabı

Yorum Yaz