Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Radyoloji

Konvansiyonel Radyolojide Ayırıcı Tanı / Burgener Daha büyük görüntüle

Konvansiyonel Radyolojide Ayırıcı Tanı / Burgener

9789750051562

Habitat

500,00 TL

400,00 TL

-20%


KDV Hariç: 400,00 TL

Konvansiyonel Radyolojide Ayırıcı Tanı kitabının üçüncü güncellenmiş ve revize edilmiş baskısı konvansiyonel X-ışmmı; kemikler, eklemler ile torasik ve abdominal segmentleri etkileyen hastalıkları tanımada etkili bir araç yapmak için gerekli bilgiyi sağlamaktadır.

 

Kitap hastalıklardansa radyolojik bulguların klasifikasyonuna göre düzenlenmiştir ve bu sayede okuyucu tanıya gerçek klinik durumu yansıtan bir yolla ulaşır. Özlü ve kapsamlı tablolar tanı ve ayırıcı tanıda anahtar bilgiyi belirtmektedirler.

 

Dikkat çekici noktalar:

Radyolojik bulgular temel alınarak düzenlenen bölümler günlük klinik pratikteki durumları yansıtır.

 

Bu kitapta referans tablolar kolaylaştırılmıştır; klasifiye edilmiş bulgular, tanı, ayırıcı tanı ve önemli klinik bilgilerin gözden geçirilmesi mükemmel hale getirilmiştir

 

2000den fazla radyografi ve şematik diyagramlar okuyucuyu en olası tanıya götürmede yardımcıdır.

 

Konvansiyonel Radyolojide Ayırıcı Tanı kitabının üçüncü baskısı güncellenmiş ve revize edilmiş abdomen radyolojisi bölümünü ve aynı yazarların henüz yayımlanmış Kemik ve Eklem Hastalıkları ile Akciğer Grafisi kitaplarından alman bütün metni içermektedir.

 

Bu elimizdeki istisnai referans olan Konvansiyonel Radyolojide Ayırıcı Tanı kitabı radyologların ve uzmanların tanısal görüntülemedeki becerilerini artırmaktadır ve uzmanlık sınavına hazırlanan asistanların ilgisini çekecektir.

ISBN9789750051562
Basım Yılı2010
Basım Sayısı3
Sayfa Sayısı862
Kitap DiliTürkçe
Editör(ler)Francis A. Burgener,Martti Kormano,Tomi Pudas
BISACMED003070
DOI

Yorum Yaz

Konvansiyonel Radyolojide Ayırıcı Tanı / Burgener

Konvansiyonel Radyolojide Ayırıcı Tanı / Burgener

Yorum Yaz