Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Hematoloji

Koç Klinik Olgu Çözümleri HEMATOLOJİ Daha büyük görüntüle
Göz Gezdir

Koç Klinik Olgu Çözümleri HEMATOLOJİ

9786053971207

Adana Nobel Kitabevi

500,00 TL

400,00 TL

-20%


KDV Hariç: 400,00 TL

MUSTAFA ÇETİN

Bu kitap, Case-Based Haematology’nin geliştirilmiş versiyonudur. Bilgilerinizi ölçebilmeniz için, iki didaktik bölüm, üç yeni olgu ve çok sayıda ÇSS ve KÖS ekledik.

"Koç Klinik Olgu Çözümleri HEMATOLOJİ", sizleri düşündürmeye sevk etmesi için düzenlenmiştir. Bu kitabın sizlere, sadece hematoloji alanında değil, aynı zamanda tıbbın her alanında da rehberlik edeceği umudundayım.

 
Tıbbi uygulamanın temel prensibi, halen dinleme ve görmedir. Bu kitap, anlatılan konuları en iyi şekilde gerçekleştirmeniz ve makul incelemeler hakkında yorum yapmanız ve talepte bulunmanız ümidiyle düzenlenmiştir. Basit gözlem ve dinleme teknikleriyle, infeksiyöz bir ajandan kaynaklanan ilk kanser tanımlamasıyla sonuçlanan seminal gözlemi gerçekleştirebilen Denis Burkitt’i hatırlayalım. Kendisinin detaylı hiçbir testi ya da DNA analizi yoktu; ancak, sadece gözleri ve kulakları vardı. Özellikle de ilk iki bölümde tüm sorulara cevap verebilmeniz beklenemez. Ancak, mezun olduktan sonra da bir doktor olarak bu kitabı kullanabileceğinizi ve bu kitabın ileriki yıllarda da başvurabileceğiniz bir kaynak olacağını ümit ediyorum. Tıp, oldukça ayrıcalıklı ve ilgi çekici bir uzmanlık alanıdır. Umarım bu kitap, her nerede olursanız olun, daha iyi bir doktor olmanız ve medikal kariyerinizden keyif almanız için yardımcı olacaktır.

 

Shaun McCann

ISBN9786053971207
Basım Yılı2012
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı197
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)MUSTAFA ÇETİN
BISACMED038000
DOI

Yorum Yaz

Koç Klinik Olgu Çözümleri HEMATOLOJİ

Koç Klinik Olgu Çözümleri HEMATOLOJİ

Yorum Yaz