Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları   

Koç Klinik Olgu Çözümleri Pediatrik Daha büyük görüntüle
Göz Gezdir

Koç Klinik Olgu Çözümleri Pediatrik

9786053971399

Adana Nobel Kitabevi

375,00 TL

300,00 TL

-20%


KDV Hariç: 300,00 TL

Prf.Dr.Atila tanyeli

Klinik uygulamada yaşayacaklarınızın provasını, gerçek yaşam deneyimlerinden derlenen olgulardan oluşan ve klinik sunulara gündelik yaşamda görebileceğiniz şekilde tazeleyici bir yaklaşım getiren bu kullanımı kolay ve özgün seri ile yapın.

Klinik Olgu Çözümleri  gerçek hayatta görebileceğiniz, size pediatride reberlik edebilecek vakalardan oluşur ve bunları çözmek sizin kendinizi geliştirmenize yardım eder.Her olgu, prematüre bebekten ergen bir çocuğa,akut veya kronik problemli farklı bir çocuğu inceler.Sunumlar ortak birincil basamak bakım ve hastane bakımını yansıtır ve size farklı problemleri olan çocukların değerlendirilmesi ve yönetiminde detaylı bilgilendirir. 

İlk bölümde pediatrinin temelleri daha sonra sık rastlanan hastalıklar ve önemli noktalar tartışılmıştır. Çocuğun pratikte değerlendirildiği bir bölüm de vardır ,bu bölüm sizin farklı yaşta farklı problemi olan çocuklara yaklaşımı öğrenmenize yardımcı olmak üzere konmuştur. Kendini değerlendirme testi,kendinizi değerlendirmenizi ve bilginizi tekrardan gözden geçirmenize yardımcı olur.

ISBN9786053971399
Basım Yılı2012
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı186
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)ATİLA TANYELİ
BISACMED069000
DOI

Yorum Yaz

Koç Klinik Olgu Çözümleri Pediatrik

Koç Klinik Olgu Çözümleri Pediatrik

Yorum Yaz