Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Genel Cerrahi

Zollinger`in Cerrahi Atlası Daha büyük görüntüle

Zollinger`in Cerrahi Atlası

9786052824887

Palme Yayınevi

1 800,00 TL


KDV Hariç: 1 800,00 TL

Zollinger`in Cerrahi Girişimler Atlası

Cerrahi branşlar tıp alanındaki değişikliklerden en çok etkilenen bölümlerdendir. Asistanlıkta yaptığımız, öğrendiğimiz ameliyatların bir kısmını artık yapmamaktayız. Peptik ülser gibi hastalıkların medikal tedavileri bulunmuşken, morbid obezite gibi hastalıklarda da yeni cerrahi teknikler kullanıma girmiştir. Bu durum cerrahların yeni gelişen ameliyat yöntemleri ve teknolojileri sürekli takip etmelerini gerektirmektedir. Cerrahi yöntemlerin anlaşılmasında görsel materyal vazgeçilmezdir. Bu nedenlerle bu ATLAS her zaman cerrahların en büyük yardımcısı olma özelliğini korumaktadır.

ATLAS`ın bu baskısında çevirileri konularının uzmanı, tarif edilen cerrahi tekniği uguamakta olan cerrahlar yapmıştır. Bu, tercümelerin sade ve anlaşılır olmasını sağlamıştır. Şekillerde de ağdalı latince kelimeler yerine günlü terminolojinin kullanılmasına özen gösterilmiştir. Bu şekilde konuların anlaşılmasının kolaylaştırılması amaçlanmıştır.

Hem cerrahi uzmanlık eğitimindeki doktorlara hem de uzman cerrahlara yararlı olmasını diliyoruz.

ISBN9786052824887
Basım Yılı2020
Basım Sayısı10
Sayfa Sayısı575
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)E.Christopher Ellison,Robert M. Zollinger

Yorum Yaz

Zollinger`in Cerrahi Atlası

Zollinger`in Cerrahi Atlası

Yorum Yaz