Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Anatomi

Netter İnsan Anatomisi Atlası Daha büyük görüntüle

Netter İnsan Anatomisi Atlası

9789752778214

Güneş Tıp Kitabevi

1 250,00 TL


KDV Hariç: 1 250,00 TL

Netter İnsan Anatomisi Atlası 

Hekimler tarafından görselleştirilmiş tek anatomi atlası ŞİMDİ TAMAMEN GÜNCELLENDİ. Daha iyi sonuçlar için yeni baskı Netter Anatomi sizlerle.

İnsan Anatomisi Atlası, 7. baskı, klinik açıdan insan vücudunun dünyaca ünlü, enfes anatomik görsellerini sunar.

Frank Netter'in ünlü çalışmalarına ek olarak, günümüzün önde gelen tıbbi illüstratörlerinden Dr. Carlos A. G. Machado'nun da 100'e yakın muhteşem resim bulacaksınız. Birlikte, bu iki yetenekli sanatçı-doktor, insan vücudunun klinik olarak en uygun görsellerini sergilemektedir. Buna ek olarak, dikkatle seçilmiş 50'den fazla radyolojik görüntü, günlük pratikte görüldüğü gibi resimli anatominin canlı anatomiye köprü oluşturmasına yardımcı olur.

 

ÖNEMLİ ÖZELLİKLERİ:

    • Her bölümün sonunda "Kas Tablosu ekleri” dahil olmak üzere bölgesel anatomiye göre oluşturulmuş içerik.

    • Sadece büyük yapıların değil, aynı zamanda önemli anatomik komşuluklara ait büyük, net çizimler.

7. baskıdaki güncellemeler - hem öğrencilerden hem de uygulayıcılardan gelen taleplere dayanarak yapılmıştır:

    • Yüzey anatomisi, damarlar, sinirler ve lenfatiklerin "yepyeni, tüm vücut görünümlerini içeren” Yeni Sistemlere Genel Bakış bölümü.

    • Machado'nun boynun klinik olarak önemli fasyal yapıları, bacağın derin damarları, kalça bursaları ve prostatın damarsal yapıları dahil 25'ten fazla yeni görsel; ve infratemporal fossa gibi görülmesi zor alanlar.

    • Her klinik bölümün sonunda yüksek klinik öneme sahip yapılara odaklanan yeni Klinik Tablolar. Bu tablolar, vücut sistemine göre düzenlenmiş hızlı özetler sağlar ve önemli yapıların en iyi nerede görüntüleneceğini gösterir.

    • 50'den fazla yeni radyolojik görüntü - bazıları tamamen yeni görüntüleri içerir ve diğerleri yeni görüntüleme araçları kullanılarak elde edilmiştir- okuyucuların kaba anatominin temel öğelerini kavrama yeteneklerinin arttırılması amaçlanmıştır.

  • Uluslararası klinik standart olan Terminologia Anatomica'ya dayanan güncellenmiş terminoloji, yaygın klinik adlarla birlikte güncellendi.
ISBN9789752778214
Basım Yılı2020
Basım Sayısı7. Basım
Sayfa Sayısı672
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)Prof. Dr. Meserret Cumhur

Yorum Yaz

Netter İnsan Anatomisi Atlası

Netter İnsan Anatomisi Atlası



 

Yorum Yaz