Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Anatomi

Fonksiyonel Anatomi ekstremiteler ve sırt bölgesi 6.baskı (2013) Daha büyük görüntüle

Fonksiyonel Anatomi Ekstremiteler ve Sırt Bölgesi

9789757109020

Pelikan Kitabevi

Tükendi

Tıp öğrencileri için hazırlanan bu kitabın uzmanlık eğitimi alan hekimlere ve ayrıca sağlık konusunda eğitim gören diğer fakülte ve yüksekokul öğrencilerine de faydalı olacağı görüşündeyim.

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde öğrencilere verilen anatomi eğitimi tıp eğitimine birçok bakımdan yenilikler getirmiştir.

Gereksiz ayrıntılardan arınmış, kliniğe ve fonksiyona yönelik bir anatominin öğrencilerin daha çok ilgisini çekeceği ve onlara daha faydalı olacağı açıktır.

Kitabın bu cildi ekstremiteler ve sırt bölgesini kapsamaktadır. Kitabın diğer ciltleri yazım aşamasında olup kısa bir süre içerisinde yayınlanması planlanmaktadır.

Bu kitabın ortaya çıkmasında katkısı olan bütün meslektaşlarıma teşekkür ve minnnetlerimi sunar, kitabın öğrencilere faydalı olmasını dilerim.

Prof.Dr.Doğan Taner                                                                                               

ISBN9789757109020
Basım Yılı2021
Basım Sayısı12
Sayfa Sayısı255
Kitap DiliTÜRKÇE
Yazar(lar)Prof. Dr. Doğan Taner

Yorum Yaz

Fonksiyonel Anatomi Ekstremiteler ve Sırt Bölgesi

Fonksiyonel Anatomi Ekstremiteler ve Sırt Bölgesi

Yorum Yaz