Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları   

Temel Pediatri (Türkiye Milli Pediatri Derneği) Daha büyük görüntüle

Temel Pediatri (Türkiye Milli Pediatri Derneği)

9789752778061

Güneş Tıp Kitabevi

7 500,00 TL


KDV Hariç: 7 500,00 TL

Türkiye Milli Pediatri Derneği, bilimsel faaliyetleri, bursları, ulusal ve uluslararası Çocuk Hekimlerine ve Çocuk Sağlığına yaptığı katkıları yanı sıra, Çocuk Sağlığı alanındaki temel bilgileri ve yenilikleri kapsayan bu kitabın, 2. Baskısını tamamı güncellenmiş ve kapsamı %100 arttırılmış olarak 2 cilt halinde sizlere sunmaktadır.

Kitabın Çocuk Hekimliğinin tüm yan dal ve/veya alt disiplin derneklerinin desteği ile oluşturulması, ülkemizde bir ilk olup son derece mutluluk vericidir. Pediatri bir bütündür ve bütün olarak ele alınmalıdır. Günümüz bilgi çağında bilgi çok hızlı bir şekilde artmakta ve değişmektedir. Dolayısıyla, bu kitabın hazırlanmasında alanında ileri bilgi düzeyi ile donanımlı ve deneyimli kişilerin katkılarının olması önemlidir.

 

Kitabın Tıp öğrencileri, Çocuk hekimleri ve asistanları, Pratisyen hekimler ve Aile hekimlerine faydalı olacağı düşüncesindeyiz. Değerli meslektaşlarımız ve sevgili öğrencilerimizin bu kitaptan yaralanmaları bizi memnun edecektir.

*** İlk baskısından bu yana 9 yıl sonra yayınlanan Otuz üç bölümlü, 611 yazarlı, 3248 sayfadan oluşan bu kitap alanında ALTIN standart olmaya devam etmektedir

ISBN9789752778061
Basım Yılı2020
Basım Sayısı2. Baskı
Sayfa Sayısı3248
Kitap DiliTÜRKÇE
Editör(ler)Prof. Dr. Enver Hasanoğlu, Prof. Dr. Aysun Bideci, Prof. Dr. Ruhan Düşünsel, Prof. Dr. Koray Boduroğlu

Yorum Yaz

Temel Pediatri (Türkiye Milli Pediatri Derneği)

Temel Pediatri (Türkiye Milli Pediatri Derneği)

Yorum Yaz