Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Türkçe Tıp Kitapları

Özet Temel ve Klinik Onkoloji Daha büyük görüntüle

Özet Temel ve Klinik Onkoloji

9786053355311

Nobel Tıp Kitabevi

186,00 TL


KDV Hariç: 186,00 TL

Tanı ve tedavi yöntemlerindeki tüm gelişmelere karşın kanser günümüzde halen ölüm nedenleri arasında ikinci sırada yer almaktadır. Kanserin önlenmesi tanı konulması ve tedavisi multidisipliner bir ekip gerektirir. Kanser tanısı konulduktan yaşamın son anına kadar geçen sürede kansere kanser tedavilerine ve komorbid hastalıklara bağlı bir çok semptomdan müzdarip olan bir hasta grubunu daha iyi yönetebilmek için kanseri daha iyi anlamak gerekir. Günümüzde kanserden korunma kanser tarama yöntemlerini geliştirme/belirleme kanseri erken teşhis edebilme kanseri en iyi şekilde cerrahi radyasyon ve sistemik ilaçlar ile tedavi edebilme çabaları açısından oldukça fazla bilimsel çalışma yapılmakta ve onkoloji bilimi kendini haftalar içerisinde hızla güncellemektedir.
Değerli yazarların derlemeleri ile oluşturulan bu kitap iç hastalıkları uzmanlık eğitimi alan asistanlar ve tıp fakültesi öğrencileri için anlaşılır kısa ve güncel bilgiler içermektedir. Kanseri ve kanserli hastayı anlayabilmek için ekip olarak ortaya konulan bu emek umarım kanseri tanımak ve anlamak isteyen tüm hekimler için kullanışlı bir kaynak olur.

ISBN9786053355311
Basım Yılı2020
Sayfa Sayısı304
Yazar(lar)Doç. Dr. Özgür Tanrıverdi

Yorum Yaz

Özet Temel ve Klinik Onkoloji

Özet Temel ve Klinik Onkoloji

Yorum Yaz