Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Türkçe Tıp Kitapları

Lipödem ve Tedavisi Daha büyük görüntüle

Lipödem ve Tedavisi

9786054906970

h2o Kitap

99,00 TL

79,20 TL

-20%


KDV Hariç: 79,20 TL

Bacaklar bütünsel güzelliğin başlangıç noktasıdır.”

Kadınlarda kalın bacaklar çoğunlukla lipödem’e bağlıdır. Lipödem süreğen bir yağ dokusu hastalığıdır ama aynı zamanda bir estetik sorundur. Kalori alımından bağımsızdır ve diyet ile spora çok az yanıt verir; cerrahi müdahale kaçınılmazdır.

Prof. Dr. Ahmet Karacalar tıp yazınında bir ilki gerçekleştirmek üzere kaleme aldığı Lipödem ve Tedavisi kitabında lipödem hastalarının sağlıklı ve estetik bir görünüm kazanmaları için kendisinin yarattığı ve superdry4d liposuction adını verdiği psikoestetik cerrahi yöntemini ve sürecini tanıtıyor.

Kitapta neyin lipödem olup olmadığından hastalığın tanılanma aşamalarına, tedavi yöntemlerinden operasyon sonrası sürecin seyrine dair pek çok bilgi paylaşılmakta, bir başucu rehberi sunulmakta.

Hekim hasta diyaloguna ve tedavi sürecinde hastaların tepkilerine, yanıtlarına ve deneyimlerine büyük önem veren Karacalar, kendi kendisinin doktoru olmasını önerdiği hastalarına, kişiye özel tedavi yöntemini benimsemekte ve bunun örneklerini vermekte.

“Taşın içinde saklı meleği gördüm ve onu serbest bırakıncaya kadar taşı kazıdım,” diyor ünlü heykeltıraş Michalengelo. Bacaklardaki fazlalıkları yontup çirkinlik içindeki güzelliği çıkarmak da benzer bir bakış açısı gerektiriyor.”

 

ISBN9786054906970
Basım Yılı2019
Sayfa Sayısı120
Yazar(lar)Ahmet Karacalar

Yorum Yaz

Lipödem ve Tedavisi

Lipödem ve Tedavisi

Yorum Yaz