Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Çocuk ve Gençlik

Yaşlılığı kontrol etme sanatı Daha büyük görüntüle

Yaşlılığı kontrol etme sanatı

9786052396780

Akademisyen Kitabevi

180,00 TL

144,00 TL

-20%


KDV Hariç: 144,00 TL

Günümüzde yaşam, insanlara uzun bir süreç vaad etmekte ve tüm insanların hayali olmakla birlikte, bu uzun yaşam sürecine artı değerlerin katılması gerekmektedir. Sağlıklı ve bağımsız fonk­siyonları sürdürerek yaşamak, yaşam kalitesini arttırmaktadır.

 

Bu nedenle uzun yaşam süreci içerisinde birçok fonksiyonun sürdürülebilmesi şarttır. Metropol yaşamı içerisinde gerek kadın gerek erkekler için yaşam bir takım güçlükler getirmekte ve uzun ve sağlıklı yaşam önerilerini yerine getirmek güçleşmektedir.

 

“Yaşlılığı Kontrol Etme Sanatı” başlıklı kitabımız bu önerileri kolaylaştırılmış olarak sunmakta, yaşlanmanın genetik boyutundan fizyolojik değişikliklerine kadar uzanmakta, özba­kımın sağlıklı yaşam ve yaşlanmada önemini belirtmekte, sosyal yaşamda yaşlının yerini genç kuşaklarla birlikte ele almakta, hobi­lerin sanatla özdeşik yaşama geçirilmesinin kaliteli yaşama kattığı değeri vurgulamaktadır.

ISBN9786052396780
Basım Yılı2018
Sayfa Sayısı292
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)Prof. Dr. Gülten KAPTAN ATEŞOĞLU Prof. Dr. Nüket GÜZ
BISACMED032000

Yorum Yaz

Yaşlılığı kontrol etme sanatı

Yaşlılığı kontrol etme sanatı

Yorum Yaz

Benzer Kitaplar