Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon

Vakalarla Kardiyopulmoner Rehabilitasyon Daha büyük görüntüle

Vakalarla Kardiyopulmoner Rehabilitasyon

9786257564366

Hipokrat Kitabevi

440,00 TL


KDV Hariç: 440,00 TL

  Bu kitabımızda, takip ettiğimiz gerçek vakaların birebir kardiyopulmoner rehabilitasyon açısından değerlendirmesi, rehabilitasyonu, takibi ve klinik deneyimlerimizi sunduk ve klinik çalışmalara yol gösterici olacağını düşünmekteyiz. 
    Son yıllarda hem ülkemizde hem de yurt dışında kardiyopulmoner rehabilitasyon konusunda artan kaliteli yayın sayılarına rağmen birebir gerçek vakaların takibiyle ilgili klinik deneyimlerin ayrıntılı yorumlandığı yayınlar sınırlıdır. Bu kitabın pek çok disiplinden okuyucu kitlesine yönelik olduğu düşünülmektedir. Sağlık alanından özellikle fizyoterapistler, hekimler, sağlık alanındaki eğitimciler ve şüphesiz öğrenciler için nitelikli bir kaynak kitap olarak hazırlanmaya çalışılmıştır. Yaklaşık 2 yıl süren bu çalışmada, fizyoterapide kardiyopulmoner rehabilitasyon konusunda özel alan oluşturan, dinamik, klinikte birebir hasta takip eden ve araştırma yapan meslektaşlarımız bölümleri yazmıştır. Kitabın hazırlanmasında emeği geçen bütün yazarlara teker teker teşekkür ediyorum ve okuyucuya kitabın
yararlar sağlamasını diliyorum.

ISBN9786257564366
Basım Yılı2022
Sayfa Sayısı224
Yazar(lar)Prof. Dr. Meral BOŞNAK GÜÇLÜ

Yorum Yaz

Vakalarla Kardiyopulmoner Rehabilitasyon

Vakalarla Kardiyopulmoner Rehabilitasyon

Yorum Yaz