Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Sağlıklı Yaşıyoruz

HER HASTALIK BİR HİKAYEDİR ALTIN KAYISI Daha büyük görüntüle

Her Hastalık bir hikayedir Altın Kayısı

9789758573233

40,00 TL

32,00 TL

-20%


KDV Hariç: 32,00 TL

HER HASTALIK BİR HİKAYEDİR
ALTIN KAYISI

Hayat çizgimizin kırılma noktalarında bekler hastalıklar. Bir rutine binmiş devam ettirirken hayatlarımızı, ansızın misafir olur bedenlerimize. Geleyim mi diye sormaz, kendisini isteyip istemediğimiz umurunda bile değildir, ne kadar kalacağı meçhuldür. Gidip gitmeyeceği bir sır olarak kalır, bazen de alır götürür yanında. 

 
Hastalıklar konuk oldu mu bedenlerimize, önce bir umutsuzluk peyda olur yüreklerimizde; sonra bir çıkış yolu aramaya koyuluruz en acilinden, bulduğumuz ışıklı yollarda başlarız şifayı aramaya. Uzatılan ellere tutunur, şifa için açarız avuçlarımızı. Hastalıklar acı da olsa yolumuza dikenler de serse bazen büyük müjdeleri de getirir sonunda.

 
Kendimizi tanımayı öğretir, anlamayı, dayanmayı, sabretmeyi, umut etmeyi ve sevmeyi… Yaşamın kıymetini öğretip başka bedenlerin kapılarını çalmaya gider.

 
Otuz beş hikâyenin yer aldığı bu kitapta, hastalık öyküleriyle hayata daha farklı bakmayı öğreneceksiniz. Kendinizi öykü kahramanlarının yerine koyup ağladığınız anlar da olacak, sağlıklarına kavuştukları için sevindiğiniz anlar da. Son sayfaya ulaştığınızda, aldığınız her sağlıklı nefesin kıymetini bir kez daha anlayıp yaşama sıkıca sarılırken bulacaksınız kendinizi.

Prof. Dr. Cengiz YAKINCI

ISBN9789758573233
Basım Yılı2018
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı260
Kitap DiliTürkçe
Editör(ler)Prof. Dr. Cengiz YAKINCI

Yorum Yaz

Her Hastalık bir hikayedir Altın Kayısı

Her Hastalık bir hikayedir Altın Kayısı

Yorum Yaz