Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Hemşirelik ve Ebelik kitapları

Su Doğum Cinsellik Daha büyük görüntüle

Su Doğum Cinsellik

9786056333880

ZAMANIN RUHU YAYINCILIK

Tükendi

19,44 TL

15,55 TL

-20%


KDV Hariç: 15,55 TL

Su, Doğum ve Cinsellik

Suyla İlk Bağlantımız ve Suyun Terapide ve Doğum Sancısında Kullanımı

Fransa’daki tarihsel öğrenci isyanı sonrasında cüretkar bir yaratıcılık dönemi ortaya çıktı. Bunlar ‘Yasaklamak yasaktır!’ sloganlarıydı. Bu geçici çılgınlıktan 10 yıl önce ya da 10 yıl sonra imkansız olan ne varsa yapmak için yararlandık. Örneğin, bir eyalet hastanesinin doğumhanesine doğum boyunca ilaçların yerini tutması için bir yöntem olarak şişirilebilir açık yüzme havuzu koyduk. ’

Giriş Bölümü’nden

Bu çığır açan kitapta Doktor Odent, çoğu kadının doğum esnasında sahip olduğu suya çekimini ilk olarak fark ettiği Pithiviers’de dünyada çocuk doğumu üzerine yazdığı kitabı başlangıç noktası olarak aldı. Ayrıca, doğum esnasında suyun pratik  avantajlarını da değerlendirerek, suyun sembol olarak anlamı ve önemini düşünmeye başladı.
Su, doğum ve cinsellik, suyun yaşayan gücünü ve erotik çağrışımlarını inceler. Odent, tarih boyunca, diğer kültürler için suyun ne ifade ettiğini, efsane ve masallar üzerinden  değerlendirir. 
Odent ayrıca, insanlığın yunuslarla özel ilişkisini ve bununla ilgili suda yaşayan maymun teorisini araştırıyor. Özellikle seks terapisi de dahil, diğer bir çok terapi türüyle, doğum esnasında suyun pratik şekilde kullanılması da kitapta yer alır.

ISBN9786056333880
Basım Yılı2017
Sayfa Sayısı235
Yazar(lar)Michel Odent
Çeviri EditörüEmel erenler

Yorum Yaz

Su Doğum Cinsellik

Su Doğum Cinsellik

Yorum Yaz