Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Radyoloji

İpuçları ve Tuzaklar Baş Boyun ve Beyin Görüntüleme Varyasyonlar ve Diğer Zor Tanılar Daha büyük görüntüle

İpuçları ve Tuzaklar Baş Boyun ve Beyin Görüntüleme Varyasyonlar ve Diğer Zor Tanılar

9786059160551

Pelikan Kitabevi

1 650,00 TL


KDV Hariç: 1 650,00 TL

İpuçları ve Tuzaklar Baş - Boyun ve Beyin Görüntüleme Varyasyonlar ve Diğer Zor Tanılar

İpuçları ve Tuzaklar Baş-Boyun ve Beyin Görüntülemekitabı, günlük radyoloji pratiğinin önemli bir bölümünü oluşturan beyin, baş-boyun ve omurga patolojilerine ait sıklıkla gözden kaçırılan tanıları ve tuzakları, odaklanmış ve kolaylaştırılmış bir öğrenme sağlayacak şekilde örneklemektedir. Her bir olguda, tipik klinik bulgular, ayırt ettirici görüntüleme bulguları ve ayırıcı tanılar ile birlikte öğretici noktalar sunulmaktadır. Kitabın gerek teorik gerekse de pratik nöroradyoloji bilgisini tazelemek ve tanı koyma becerilerini geliştirmek ihtiyacı duyan radyoloji uzmanları ile her düzeydeki radyoloji asistanlarına faydalı olmasını umuyoruz.

Kitabın çevirisi sırasında aslına tamamen sadık kalmaya ve mümkün olduğunca Türkçe kelimeler kullanmaya özen gösterdik. Bu amaçla baş-boyun ve beyin radyolojisi konularındaki referans kitapların mevcut Türkçe çevirilerini titizlikle gözden geçirdik ve Türk Dil Kurumu (TDK) Bilim ve Sanat Terimleri Sözlüğü'nden faydalandık. TDK Sözlüğü'nde karşılığı bulunmayan kelimeler veya dilimize yerleşmiş yabancı kökenli bazı terimler ise kolay anlaşılabilirliği sağlamak amacıyla Türkçeye çevrilmeden olduğu gibi kullanıldı.

Değerli tecrübeleri ile her konuda yol gösterici olan Ufuk Üniversitesi Radyoloji Anabilim Dalı Başkanı Sayın Hocam, Prof. Dr. Mehmet Ali Yinanç'a; çeviri sırasındaki emeği ve kıymetli desteği için Sayın Hocam Prof. Dr. Sadi Gündoğdu'ya; bu kitabın çevirisi konusunda fikir verip yüreklendiren ve yardımlarını esirgemeyen Sayın Hocam Doç. Dr. Gökçe Kaan Ataç'a ve yoğun iş yüklerine rağmen çeviriye katkıda bulunan diğer tüm meslektaşlarıma en içten teşekkürlerimi sunarım.

ISBN9786059160551
Basım Yılı2017
Sayfa Sayısı491
Yazar(lar)Nafi AYGÜN
Çeviri EditörüEbru Özan Sanhal

Yorum Yaz

İpuçları ve Tuzaklar Baş Boyun ve Beyin Görüntüleme Varyasyonlar ve Diğer Zor Tanılar

İpuçları ve Tuzaklar Baş Boyun ve Beyin Görüntüleme Varyasyonlar ve Diğer Zor Tanılar

Yorum Yaz