Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Türkçe Tıp Kitapları

Ortopedik Sınıflandırmalar ve Skorlamalar Daha büyük görüntüle

Ortopedik Sınıflandırmalar ve Skorlamalar

9786059528207

İstanbul Tıp Kitabevleri

530,00 TL


KDV Hariç: 530,00 TL

Ortopedik Sınıflandırmalar ve Skorlamalar

Mehmet Erdil, Gökhan Polat, 

Aynı dili konuşmak insanoğlunun anlaşabilmesini, doğru iletişim kurabilmesini sağlayan en önemli unsurdur. Bilim  insanlarının anlaşabilmesi ise aynı dili konuşması kadar patolojileri aynı nitelik ve nicelik ölçülerine göre kategorize etmesini de zorunlu kılar. Bu durum bir çok patolojiyi sınıflandıran yüzlerce sınıflandırma ve gruplandırma oluşturulmasına neden olmuştur.

Patolojilerin sınıflandırılması tanının ayrıntılandırılması, tedavinin belirlenmesi ve prognozun ön görülmesi açısından büyük kolaylıklar sağlamasına rağmen kafa karıştırabilen bir çok tabloyu da günlük pratikte ezberleme ve akılda tutma zorunluluğu anlamına gelmektedir.

Bu kitapta Ortopedi ve Travmatoloji bilim dalında sıklıkla kullanılan sınıflamaları ve tedavi sonuçlarını objektifleştiren skorlama sistemlerini bir araya getirmek istedik.

Günlük Ortopedi pratiğinde bir el kitabı olacağı gibi aynı zamanda Board gibi ölçme sınavlarıyla beraber uzmanlık ve doçentlik sınavlarına çalışan meslektaşlarımıza da bilginin derli toplu sunulabilmesini amaçladık. Her sınıflandırmanın altında ilgili referans ve sınıflama ile ilgili kısa bilgileri de bulabileceğiniz bu kitabın günlük Ortopedi pratiğinde ve akademik yaşamınızda yararlı olmasını umut ediyoruz.

ISBN9786059528207
Basım Yılı2017
Sayfa Sayısı336
Editör(ler)Mehmet Erdil, Gökhan Polat,

Yorum Yaz

Ortopedik Sınıflandırmalar ve Skorlamalar

Ortopedik Sınıflandırmalar ve Skorlamalar

Yorum Yaz